Projektipäällikkö

Avoimet työpaikat

Projektipäällikkö

Hakuaika 25.7.2022 - 14.8.2022
Tehtävän luonne Vakituinen
Sijainti Itikanmäenkatu 3, Seinäjoki

Hae paikkaa »

Atria on vastuullinen kansainvälinen ruokatalo, jonka päätuote on hyvä ruoka. Me Atrialla haluamme tarjota ihmisille hyvän ja merkityksellisen työn, hyvinvoivan ja arvostavan työympäristön sekä mahdollisuudet kehittymiseen. Koska hyvästä työstä tulee parempi mieli.

Haemme Lakeuden Taivaanraapija Oy:lle vakituiseen työsuhteeseen projektipäällikköä

Millainen työ sinua odottaa?

Lakeuden Taivaanraapija Oy kehittää tuulivoimahanketta Seinäjoen Nurmossa Atrian tehtaan välittömään läheisyyteen. Hankkeen kaavoitusprosessi on käynnissä, ja tavoitteenamme on konkreettisin toimin edistää suomalaisen ruuantuotannon energiaomavaraisuutta ja hiilineutraaliutta. Yhtiön omistavat Itikka osuuskunta (60 %), Skarta Energy (30 %) sekä Atria Suomi (10 %).

Mitä odotamme sinulta?

Hankkeen toteuttamisesta vastaavana projektipäällikkönä tehtäväsi on yhdessä hankkeen projektiryhmän ja yhteistyökumppaneiden kanssa vastata projektin luvittamisesta, suunnittelusta ja toteutuksesta. Rakennusvaiheen jälkeen vastaat puiston tuotannon ja huoltotoimien johtamisesta ja valvonnasta. Edellytämme hakijalta kokemusta tuulivoimapuistojen rakentamisprosesseista ja tuulivoimateknologian tuntemusta sekä teknistä koulutustaustaa.

Mitä tarjoamme sinulle?

Atrian ja sen omistajaosuuskuntien tavoitteet hiilineutraalin ruokaketjun saavuttamisesta vuoteen 2035 mennessä tarjoavat tulevaisuudessa monia mielenkiintoisia haasteita uusiutuvan energian tuotannon ja energiatehokkuuden parissa, nyt käynnissä olevan tuulivoimahankkeen lisäksi.

Kysy lisää ja hae!

Lisätietoa tehtävästä voit kysyä Lakeuden Taivaanraapija Oy:n toimitusjohtaja Risto Lahdelta puh.+358505650424
1.8. klo 8-9.30 ja 8.8. klo 8-9.30.

Kiinnostuitko? Haluaisimme kuulla sinusta tarkemmin, joten jätä hakemuksesi viimeistään 14.8. mennessä.

Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Ota yhteyttä:

Sijainti: Itikanmäenkatu 3

Hae paikkaa »