Myyntipäällikkö Foodservice

Avoimet työpaikat

Myyntipäällikkö Foodservice

Hakuaika 7.9.2022 - 28.9.2022
Tehtävän luonne Toistaiseksi voimassa oleva
Sijainti Läkkisepäntie 23, Helsinki

Hae paikkaa »

Atria on vastuullinen kansainvälinen ruokatalo, jonka päätuote on hyvä ruoka. Me Atrialla haluamme tarjota ihmisille hyvän ja merkityksellisen työn, hyvinvoivan ja arvostavan työympäristön sekä mahdollisuudet kehittymiseen. Koska hyvästä työstä tulee parempi mieli.

Haemme vakituiseen työsuhteeseen kaupallisen HoReCan myyntipäällikköä ja tiiminvetäjää

Millainen työ sinua odottaa? 

Myyntipäällikkönä ja esihenkilönä vastaat yhdessä tiimisi kanssa myynnistä yksityisille HoReCa-asiakkaille. Tehtävänkuvaasi tiiminvetäjän roolissa kuuluu vastuut asiakashankinnasta, asiakastyytyväisyydestä ja asetettujen tavoitteiden tuloksellisesta toteutuksesta. Työssäsi pääset verkostoitumaan ja tekemään tiivistä yhteistyötä koko Foodservice myyntitiimin, markkinoinnin, tuoteryhmien ja useiden muiden tahojen kanssa.

Mitä toivomme sinulta? 

Sinulla on jo karttunut kokemusta ja näyttöjä tuloksellisesta HoReCa myyntityöstä. Esihenkilörooli on sinulle mieluinen ja olet aito tiimipelaaja. Viestit sujuvasti suomen ja englannin kielellä ja vuorovaikutus- ja neuvottelutilanteissa olet parhaimmillasi.  Sinulla pysyy langat käsissä vaativissakin tilanteissa. Olet valmis matkustamaan työn puolesta ja sinulla on oma auto. Koulutukseltasi olet soveltuvan kaupallisen ja/tai ammattikeittiöalan koulutuksen omaava ammattilainen. 

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän sekä mahdollisuuden työskennellä alan parhaiden tuotteiden ja ratkaisujen parissa yhdessä ammattilaistemme kanssa. Vaikka työsi on liikkuvaa, tarjoamme sinulle myös työpisteen Atrian Helsingin konttorilta. Toimit seitsemän kenttämyynnin aluepäällikön esihenkilönä ja työskentelet osana loistavaa Foodservice myyntitiimiä, jossa olet mukana tuottamassa huippuluokan ratkaisuja Suomen HoReCa toimijoille. Avuksesi saat ruokatalomme yli satavuotisen kokemuksen. 

Kysy lisää ja hae!

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä tulevalta esihenkilöltäsi myyntijohtaja Kim Westerlingiltä, p. 040 588 0102.

Kiinnostuitko? 

Haluaisimme kuulla sinusta tarkemmin, joten jätä hakemuksesi viimeistään 28.9.2022 mennessä.

Työsuhteen tyyppi: Toistaiseksi voimassa oleva

Ota yhteyttä:

Sijainti: Läkkisepäntie 23

Hae paikkaa »