Myyntineuvottelija

Avoimet työpaikat

Myyntineuvottelija

Hakuaika 17.3.2023 - 31.3.2023
Tehtävän luonne Määräaikainen
Sijainti Itikanmäenkatu 3, Seinäjoki

Hae paikkaa »

Atria on vastuullinen kansainvälinen ruokatalo, jonka päätuote on hyvä ruoka. Me Atrialla haluamme tarjota ihmisille hyvän ja merkityksellisen työn, hyvinvoivan ja arvostavan työympäristön sekä mahdollisuudet kehittymiseen. Koska hyvästä työstä tulee parempi mieli.

Nautasuomi Oy on Atria Suomen, atrialaisten lihaosuuskuntien ja osuuskunta Maitosuomen yhteinen myynti- ja hankintayhtiö. Yhtiö myy A-Rehun nautarehuja ja hankkii naudanlihan Atrian ketjuun. Sen tavoitteena on kotimaisen maidon- ja lihantuotannon kilpailukyvyn turvaaminen erinomaisella ruokinta- ja tuotanto-osaamisella.

Haemme myyntineuvottelijaa määräaikaiseen tehtävään

Millainen työ sinua odottaa

Tehtävässäsi vastaat oman toimialueesi nautakarjatilojen asiakkuuksien hoidosta puhelimitse. Tuotantopanosten myynnin lisäksi tehtäviisi kuuluu eläinilmoitusten vastaanotto ja asiakaspalvelutehtävät. Sinulla on tarjottavanasi A-Rehun kilpailukykyiset rehut ja ruokintaratkaisut.

Mitä toivomme sinulta

Sinulla on tehtävään soveltuva maatalousalan koulutus (agrologi tai agronomi). Tehtävän menestyksekäs hoitaminen vaatii sinulta myynnillisyyttä, kykyä itsenäiseen ja tavoitteelliseen työskentelyyn sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Et pelkää haasteita ja tartut toimeen positiivisella asenteella. Arvostamme nautakarjatilojen tuntemusta. 

Mitä tarjoamme sinulle

Monipuolisen tehtäväkentän menestyvässä yrityksessä ja Atrian kilpailukykyiset henkilöstöedut. Osana Atrian Nautatiimiä saat osaavien kollegoiden tuen työhösi.

Kysy lisää ja hae!

Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä tulevaan esihenkilöösi tuottajapalvelun päällikkö Marika Ristiharjuun, p 040-7571071. Tavoitat Marikan parhaiten arkisin klo 8-16 välillä.

Kiinnostuitko?

Aloitamme haastatteluihin kutsumisen jo hakuaikana. Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian mutta kuitenkin viimeistään 31.3.2022. 

Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen

Ota yhteyttä:

Sähköposti: rekrytointi@atria.com
Sijainti: Itikanmäenkatu 3

Hae paikkaa »