Korkeakouluopiskelijoita kesätöihin Seinäjoelle

Avoimet työpaikat

Korkeakouluopiskelijoita kesätöihin Seinäjoelle

Hakuaika 9.1.2023 - 28.2.2023
Tehtävän luonne Määräaikainen
Sijainti Itikanmäenkatu 3, Seinäjoki

Hae paikkaa »

Atria on vastuullinen kansainvälinen ruokatalo, jonka päätuote on hyvä ruoka. Me Atrialla haluamme tarjota ihmisille hyvän ja merkityksellisen työn, hyvinvoivan ja arvostavan työympäristön sekä mahdollisuudet kehittymiseen. Koska hyvästä työstä tulee parempi mieli.

Onko sinun kesätoimistosi Atrialla – haemme korkeakouluopiskelijoita kesätöihin

Millainen työ sinua odottaa
Atrialla on tarjolla kesätyöpaikkoja mm. taloushallinnon, myynnin, asiakaspalvelun, tekniikan, laboratorion ja alkutuotannon tehtävissä. Toimipisteet sijaitsevat pääosin Seinäjoella Atrian Itikanmäen toimipisteessä tai Atrian Nurmon tuotantolaitoksella. Toimihenkilötehtävissä kesätyökausi on pääsääntöisesti toukokuun loppupuolelta elo-syyskuulle.

Mitä odotamme sinulta
Odotamme sinulta alalle soveltuvia korkeakouluopintoja. Voit olla opintojesi alkuvaiheessa tai jo loppusuoralla. Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä rohkeutta kysyä, jos joku asia jää mietityttämään. Pidät uuden oppimisesta ja haluat kehittää osaamistasi. Olet toimeen tarttuva - sinulta onnistuu niin tiimityö kuin itsenäinen tekeminen.

Mitä tarjoamme sinulle
Kesätöissä saat mahdollisuuden oppia uutta ja kartuttaa työkokemusta osana monipuolista ammattilaisten porukkaa. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen mahdollisuuden tutustua Atriaan työnantajana tehden opiskelualaasi vastaavaa kesätyötä. Valmis tekijä sinun ei tarvitse olla. Tehtäviin perehdytetään kyllä.

Kysy lisää ja hae!
Lisätietoa voit kysyä rekrytointiasiantuntija Mari Fränti-Huhtalalta sähköpostilla mari.franti-huhtala@atria.com tai soittamalla 19.1 klo 9-12 tai 15.2 klo 12:30-16 0103160247.

Kiinnostuitko?
Jätä hakemuksesi ja kerro meille, missä tehtävissä näkisit itsesi kesätöissä meillä. Aloitamme haastattelut ja valintojen tekemisen jo hakuaikana. Haastatteluun kutsumme puhelimitse tai sähköpostitse. Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, mutta kuitenkin viimeistään 28.2.2023.

Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen

Ota yhteyttä:

Sijainti: Itikanmäenkatu 3

Hae paikkaa »