Kirjanpitäjä

Avoimet työpaikat

Kirjanpitäjä

Hakuaika 2.8.2022 - 21.8.2022
Tehtävän luonne Määräaikainen
Sijainti Itikanmäenkatu 3, Seinäjoki

Hae paikkaa »

Atria on vastuullinen kansainvälinen ruokatalo, jonka päätuote on hyvä ruoka. Me Atrialla haluamme tarjota ihmisille hyvän ja merkityksellisen työn, hyvinvoivan ja arvostavan työympäristön sekä mahdollisuudet kehittymiseen. Koska hyvästä työstä tulee parempi mieli.

Atria’s Finance service center (ASSC = Atria Shared Service Center) eli Atrian talouden palvelukeskuksen visio on tuottaa luotettavia palveluita, informaatiota ja lisäarvoa liiketoiminnalle. Palvelukeskuksen tavoitteena on olla prosessiorientoinut tulevaisuudessa. 

Haemme kirjanpitäjää Seinäjoelle.

Millainen työ sinua odottaa?

Tehtävässäsi vastaat liikekirjanpidon suorittamisesta tilinpäätöksineen, kuukausittaisesta operatiivisesta tulosseurannasta, arvonlisäverotilityksistä sekä veroilmoituksista. Tehtävä on määräaikainen.

Mitä toivomme sinulta?

Odotamme sinulta kaupallista tutkintoa sekä kokemusta kirjanpidon ja taloudellisen raportoinnin tehtävistä tilinpäätöstaitoineen. Tehtävän menestyksellistä hoitamista tukevat myös M3- ja Rondo-ohjelmien osaaminen sekä aiempi kokemus konserniraportoinnista. Projektiosaaminen luetaan eduksi.

Viestit sujuvasti suomeksi ja englanniksi sekä suullisesti että kirjallisesti. Ruotsin kielitaitoa luetaan eduksi. Sinulla on vahvat yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän menestyvässä yrityksessä sekä erinomaisen tilaisuuden kehittyä alan huippuammattilaiseksi. Osana tiimiämme saat työhösi osaavien kollegoiden tuen ja Atrian kilpailukykyiset edut.

Kysy lisää ja hae!

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä tulevalta esimieheltäsi, Mikko Niemiseltä (Head of Financial Shared Service Center), puh. 050 3341940. Tavoitat Mikon parhaiten 15.8.2022 klo 15 - 16 tai 18.8.2022 klo 10 - 11 välisenä aikana tai sähköpostilla mikko.nieminen@atria.com.

Kiinnostuitko? Haluaisimme kuulla sinusta tarkemmin, joten jätä hakemuksesi viimeistään 21.8.2022!

Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen

Ota yhteyttä:

Sijainti: Itikanmäenkatu 3

Hae paikkaa »