Kesätyöntekijöitä (tuotanto, tekniikka, henkilöstöravintola)

Avoimet työpaikat

Kesätyöntekijöitä (tuotanto, tekniikka, henkilöstöravintola)

Hakuaika 16.12.2020 - 28.2.2021
Tehtävän luonne Työntekijätehtävät
Työsuhteen luonne Sesonki
Organisaatio Atria Suomi Oy\A-Pihvi Kauhajoki Oy
Sijainti Kauhajoki
Toiminto Henkilöstöravintola / Tekniikka (huolto- ja kunnossapito) / Tuotanto

Atria on vastuullinen kansainvälinen ruokatalo, jonka päätuote on hyvä ruoka. Me Atrialla haluamme tarjota ihmisille hyvän ja merkityksellisen työn, hyvinvoivan ja arvostavan työympäristön sekä mahdollisuudet kehittymiseen. Koska hyvästä työstä tulee parempi mieli.

Haemme Atrialle Kauhajoelle

KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ

Kauhajoella toimimme osaajina naudan teurastamo- ja leikkaamoteollisuudessa. Kesätyöpaikkoja on tarjolla tuotannossa, henkilöstöravintolassa sekä tekniikan huolto- ja kunnossapitotehtävissä.

Olethan oma-aloitteinen, motivoitunut ja yhteistyötaitoinen. Työssämme tarvitaan vähintään 18 vuoden ikää ja myös hygieniaosaamistodistus tulee olla taskussa. Työtehtävät vaativat sinulta hyvää fyysistä kuntoa. Jos haluat henkilöstöravintolaamme tai tekniikan tehtäviin, edellytämme sinulta jo alkaneita alan opintoja tai vastaavaa työkokemusta.

Työnantajana haluamme tarjota merkityksellisen työn, hyvinvoivan ja arvostavan työympäristön sekä mahdollisuudet kehittymiseen. Meillä saat tehdä monipuolisia työtehtäviä, tutustut uusiin ihmisiin ja saat uusia kokemuksia.

Lisätietoja tehtävistä antavat Manne Niemelä, puh 050 431 8310 (teurastamo), Mika Peltonen, puh. 0400 817 428 (leikkaamo), Juha Lahko, puh. 040 159 6403 (pakkaamo), Susanna Niemelä, puh. 0400 744 672 (henkilöstöravintola) ja Heikki Soini, puh. 050 350 0459 (tekniikka).

Jätä hakemuksesi viimeistään 28.2.2021!

Hae paikkaa »