Kesätyöntekijöitä Kuopioon

Avoimet työpaikat

Kesätyöntekijöitä Kuopioon

Hakuaika 17.12.2021 - 6.3.2022
Tehtävän luonne Määräaikainen/Sesonki
Sijainti Ankkuritie 2, Kuopio

Hae paikkaa »

Best-In on koiran- ja kissanruokien valmistukseen erikoistunut yritys Kuopiosta. Meidät tunnetaan erityisesti koirien tuoreruoasta, lisäksi valikoimamme sisältää luonnolliset makupalat sekä pakasteet. Best-In Oy on osa Atria-konsernia.

 

Haemme Best-Inille Kuopioon kesätyöntekijöitä

 

Millainen työ sinua odottaa?

Best-Inillä olemme erikoistuneet kotimaisten koiran- ja kissanruokien valmistukseen. Kesätyöpaikkoja on tarjolla lemmikkieläinruokatehtaalla tuotannon tehtävissä. Tehtäviisi kuuluvat mm. raaka-aineiden esikäsittely, kypsennys ja valmiiden tuotteiden pakkaaminen.

 

Mitä odotamme sinulta?

Meillä on useita tehtäviä tuotannossa, joissa sinun ei tarvitse olla valmis osaaja, me opastamme sinut työhön. Olethan reipas, motivoitunut ja yhteistyötaitoinen. Työssämme tarvitaan vähintään 18 vuoden ikää ja myös hyvästä fyysisestä kunnosta on sinulle hyötyä.

 

Mitä tarjoamme sinulle?

Meillä saat mahdollisuuden tutustua moderniin lemmikkieläinruokatuotantoon, reilun palkan ja vapaat viikonloput. Mahtaviin etuihimme kuuluu mm. talon tarjoamat välipalat ja henkilöstömyymälän laaja tuotevalikoima. Meillä tutustut uusiin ihmisiin ja saat uusia kokemuksia. Tule mukaan tekemään laadukasta, vastuullista ja suomalaista ruokaa lemmikkieläimille.

 

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa työnjohtaja Risto Mattila, puh. 040 571 6720. Valintoja teemme mahdollisesti jo hakuaikana. Jätä hakemuksesi viimeistään 6.3.2022!

 

Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen/Sesonki

Ota yhteyttä:

Puhelin: 020 472 8111
Sijainti: Ankkuritie 2

Hae paikkaa »