Kesätyöntekijöitä Kauhajoelle

Avoimet työpaikat

Kesätyöntekijöitä Kauhajoelle

Hakuaika 17.12.2021 - 6.3.2022
Tehtävän luonne Määräaikainen/Sesonki
Sijainti Rahikkatie 95, Kauhajoki

Hae paikkaa »

Atria on vastuullinen kansainvälinen ruokatalo, jonka päätuote on hyvä ruoka. Me Atrialla haluamme tarjota ihmisille hyvän ja merkityksellisen työn, hyvinvoivan ja arvostavan työympäristön sekä mahdollisuudet kehittymiseen. Koska hyvästä työstä tulee parempi mieli.

 

Haemme Atrialle Kauhajoelle kesätyöntekijöitä

 

Millainen työ sinua odottaa?

Atrialla tarjoamme töitä sadoille tekijöille. Meillä tehdään Suomen tunnetuimpia ruokatuotteita pihveistä pinaattilettuihin hyvällä fiiliksellä. Olet osa monipuolista ammattilaisten porukkaa. Kauhajoella toimimme osaajina naudan teurastamo- ja leikkaamoteollisuudessa. Kesätyöpaikkoja on tarjolla tuotannossa, henkilöstöravintolassa sekä tekniikan huolto- ja kunnossapidon tehtävissä.

 

Mitä odotamme sinulta?

Meillä on useita tehtäviä tuotannossa, joissa sinun ei tarvitse olla valmis osaaja, me opastamme sinut työhön. Alan opinnot tai työkokemus ovat eduksi haettaessa tekniikan huolto- ja kunnossapitotehtäviin sekä henkilöstöravintolaan. Olethan reipas, motivoitunut ja yhteistyötaitoinen. Työssämme tarvitaan vähintään 18 vuoden ikää, hygieniapassi on hyvä olla taskussa ja työssä on hyötyä myös hyvästä fyysisestä kunnosta.

 

Mitä tarjoamme sinulle?

Meillä saat kokemusta ison ruokatalon töistä, reilun palkan, säännölliset työajat ja vapaat viikonloput. Lukuisiin etuihimme kuuluu mm. talon tarjoamat välipalat, edullinen lounas ja henkilöstömyymälän laaja tuotevalikoima. Meillä tutustut uusiin ihmisiin ja saat paljon uusia työkavereita. Tule mukaan tekemään laadukasta ja vastuullista suomalaista ruokaa paremman mielen ruokahetkiin!

 

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävistä antavat Vesa Äkkinen, puh 050 432 3438 (teurastamo), Esa Kallio, puh 050 349 9041 (leikkaamo), Mika Peltonen, puh. 0400 817 428 (pakkaamo), Susanna Niemelä, puh. 0400 744 672 (henkilöstöravintola) ja Heikki Soini, puh. 050 350 0459 (tekniikka). Aloitamme haastattelut ja valintojen tekemisen jo hakuaikana. Haastatteluun kutsumme soittamalla tai sähköpostitse. Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, mutta kuitenkin viimeistään 6.3.2022!

 

Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen/Sesonki

Ota yhteyttä:

Sijainti: Rahikkatie 95

Hae paikkaa »