Kesätyöntekijöitä Domretorille Kauhavalle 2023

Avoimet työpaikat

Kesätyöntekijöitä Domretorille Kauhavalle 2023

Hakuaika 10.1.2023 - 31.3.2023
Tehtävän luonne määräaikainen/sesonki
Sijainti Leipomonkuja 6, Kauhava, Kauhava

Hae paikkaa »

Domretorilla toimimme ruoan sopimusvalmistajana ja valmistamme laadukkaita, turvallisia ja maukkaita elintarvikkeita. Ammattitaitoisen henkilökuntamme ansiosta pystymme tarvittaessa tukemaan asiakkaitamme tuotekehityksessä.

Omistajamme Atria on vastuullinen kansainvälinen ruokatalo, jonka päätuote on hyvä ruoka. Me Atrialla haluamme tarjota ihmisille hyvän ja merkityksellisen työn, hyvinvoivan ja arvostavan työympäristön sekä mahdollisuudet kehittymiseen. Koska hyvästä työstä tulee parempi mieli.

Haemme Domretorille Kauhavalle kesätyöntekijöitä 

 

Millainen työ sinua odottaa?

Valmistamme kuluttajille ja suurkeittiöille korkealaatuisia tuotteita modernin elintarviketeknologian avulla. Tehtäviisi kuuluu mm. tuotteiden valmistusta, kansitus- ja pakkaustöitä. Olet osa monipuolista ammattilaisten porukkaa.

 

Mitä toivomme sinulta?

Meillä on tehtäviä tuotannossa, jossa sinun ei tarvitse olla valmis osaaja, me opastamme sinut työhön. Olethan reipas, motivoitunut ja yhteistyötaitoinen. Työmme on vaihtelevaa ja tiimissä tehtävää kaksivuorotyötä. Työssä sinulle on hyötyä myös hyvästä fyysisestä kunnosta.

 

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle ison talon edut, mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän, positiivisen työyhteisön, sekä mahdollisuuden tutustua hyvän ruoan tekemiseen ja paremman mielen tuottamiseen.

 

Kiinnostuitko?

Aloitamme sekä haastattelut että valintojen tekemisen jo hakuaikana, joten haethan mahdollisimman pian. Jätä hakemuksesi viimeistään 31.3.2023!

Työsuhteen tyyppi: määräaikainen/sesonki

Ota yhteyttä:

Sijainti: Leipomonkuja 6, Kauhava

Hae paikkaa »