Kausityöntekijöitä Sahalahden joulu- ja kesäsesonkiin

Avoimet työpaikat

Kausityöntekijöitä Sahalahden joulu- ja kesäsesonkiin

Hakuaika 1.11.2021 - 31.3.2022
Tehtävän luonne Määräaikainen/Sesonki
Sijainti Isoniementie 79, Sahalahti, Kangasala

Hae paikkaa »

Atria on vastuullinen kansainvälinen ruokatalo, jonka päätuote on hyvä ruoka. Me Atrialla haluamme tarjota ihmisille hyvän ja merkityksellisen työn, hyvinvoivan ja arvostavan työympäristön sekä mahdollisuudet kehittymiseen. Koska hyvästä työstä tulee parempi mieli.

Haemme Atrialle Sahalahteen kausityöntekijöitä joulun ja kesän sesonkeihin

 

Millainen työ sinua odottaa?

Sahalahdessa toimimme osaajina siipikarjan teurastamo- ja leikkaamoteollisuudessa sekä siipikarjatuotteiden valmistuksessa. Työtehtäviä meillä on tarjolla tuotannossa, tekniikan huolto- ja kunnossapidon tehtävissä sekä henkilöstöravintolassa.

 

Mitä odotamme sinulta?

Olethan oma-aloitteinen, motivoitunut ja yhteistyötaitoinen. Työssämme tarvitaan vähintään 18 vuoden ikää ja vuorotyövalmiutta. Työtehtävät vaativat sinulta hyvää fyysistä kuntoa ja myös hygieniaosaamistodistus tulee olla taskussa. Jos haluat henkilöstöravintolaamme tai tekniikan tehtäviin, edellytämme sinulta jo alkaneita alan opintoja tai vastaavaa työkokemusta.

 

Mitä tarjoamme sinulle?

Työnantajana haluamme tarjota merkityksellisen työn, hyvinvoivan ja arvostavan työympäristön sekä mahdollisuudet kehittymiseen. Meillä saat tehdä monipuolisia työtehtäviä, tutustut uusiin ihmisiin ja kartutat työkokemusta.

 

Kysy lisää ja hae!

Kiinnostuitko? Lisätietoja tuotannon tehtävistä antavat työnjohtajat puh. 050 383 5293 (klo 7.00-19.00), tekniikan osalta tekninen esimies Pekka Barry puh. 050 493 8364 (klo 8.00-14.00) ja henkilöstöravintolan osalta ravintolatoiminnan esimies Susanna Niemelä, puh. 0400 744 672. Aloitamme haastattelut ja valintojen tekemisen jo hakuaikana. Haastatteluun kutsumme myös sähköpostitse, joten seuraa tarkoin postiasi! Kausityöntekijöitä tuotantoon tarvitsemme heti joulukuusta eteenpäin ja työt jatkuvat aina elokuun loppupuolelle saakka. Jätä hakemuksesi viimeistään 31.3.2022!

 

Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen/Sesonki

Ota yhteyttä:

Sijainti: Isoniementie 79

Hae paikkaa »