Kausi- ja kesätyöntekijöitä (tuotanto, tekniikka)

Avoimet työpaikat

Kausi- ja kesätyöntekijöitä (tuotanto, tekniikka)

Hakuaika 16.12.2020 - 28.2.2021
Tehtävän luonne Työntekijätehtävät
Työsuhteen luonne Sesonki
Organisaatio Atria Suomi Oy\Liha ja Säilyke Oy
Sijainti Forssa
Toiminto Tekniikka (huolto- ja kunnossapito) / Tuotanto

Atria on vastuullinen kansainvälinen ruokatalo, jonka päätuote on hyvä ruoka. Me Atrialla haluamme tarjota ihmisille hyvän ja merkityksellisen työn, hyvinvoivan ja arvostavan työympäristön sekä mahdollisuudet kehittymiseen. Koska hyvästä työstä tulee parempi mieli.

Haemme Atrialle Forssaan

KAUSI- JA KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ

Forssassa toimimme valmisruuan osaajina salaattien, laatikkoruokien ja riisipiirakoiden tuotannossa. Tehtäviä on tarjolla sekä valmistusosastolla tuotannon tehtävissä että tekniikan huolto- ja kunnossapidon tehtävissä.

Olethan oma-aloitteinen, motivoitunut ja yhteistyötaitoinen. Työssämme tarvitaan vähintään 17 vuoden ikää ja valmiutta vuorotyöhön. Työtehtävät vaativat sinulta hyvää fyysistä kuntoa ja myös hygieniaosaamistodistus on hyvä olla taskussa. Tekniikan tehtäviin edellytämme sinulta jo alkaneita alan opintoja tai vastaavaa työkokemusta.

Työnantajana haluamme tarjota merkityksellisen työn, hyvinvoivan ja arvostavan työympäristön sekä mahdollisuudet kehittymiseen. Meillä saat tehdä monipuolisia työtehtäviä, tutustut uusiin ihmisiin ja saat uusia kokemuksia.

Lisätietoja tehtävistä antavat Hilkka Wassholm, puh. 050 528 2275 (tuotanto) ja Kari Toivonen, puh. 0500 467 072 (tekniikka).

Aloitamme sekä haastattelut että valintojen tekemisen jo hakuaikana, joten haethan mahdollisimman pian. Jätä hakemuksesi viimeistään 28.2.2021!

Hae paikkaa »