Kausi- ja kesätyöntekijöitä (tuotanto, tekniikka, henkilöstöravintola)

Avoimet työpaikat

Kausi- ja kesätyöntekijöitä (tuotanto, tekniikka, henkilöstöravintola)

Hakuaika 16.12.2020 - 14.2.2021
Tehtävän luonne Työntekijätehtävät
Työsuhteen luonne Sesonki
Organisaatio Atria Suomi Oy
Sijainti Seinäjoki, Nurmon toimipiste
Toiminto Henkilöstöravintola / Tekniikka (huolto- ja kunnossapito) / Tuotanto

Atria on vastuullinen kansainvälinen ruokatalo, jonka päätuote on hyvä ruoka. Me Atrialla haluamme tarjota ihmisille hyvän ja merkityksellisen työn, hyvinvoivan ja arvostavan työympäristön sekä mahdollisuudet kehittymiseen. Koska hyvästä työstä tulee parempi mieli.

Haemme Nurmoon

KAUSI- JA KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ

Tehtäviä on tarjolla tuotannossa, henkilöstöravintolassa sekä tekniikan huolto- ja kunnossapidon tehtävissä. Paikkoja on jopa usealle sadalle tekijälle.

Olethan oma-aloitteinen, motivoitunut ja yhteistyötaitoinen. Työssämme tarvitaan vähintään 17 vuoden ikää ja valmiutta vuorotyöhön. Työtehtävät vaativat sinulta hyvää fyysistä kuntoa ja myös hygieniaosaamistodistus tulee olla taskussa. Jos haluat henkilöstöravintolaamme tai tekniikan tehtäviin, edellytämme sinulta jo alkaneita alan opintoja tai vastaavaa työkokemusta.

Työnantajana haluamme tarjota merkityksellisen työn, hyvinvoivan ja arvostavan työympäristön sekä mahdollisuudet kehittymiseen. Meillä saat tehdä monipuolisia työtehtäviä, tutustut uusiin ihmisiin ja saat uusia kokemuksia.

Aloitamme sekä haastattelut että valintojen tekemisen jo hakuaikana. Jätä hakemuksesi viimeistään 14.2.2021!

Hae paikkaa »