Kausi- ja kesätyöntekijöitä Sahalahteen 2023

Avoimet työpaikat

Kausi- ja kesätyöntekijöitä Sahalahteen 2023

Hakuaika 19.12.2022 - 31.3.2023
Tehtävän luonne Määräaikainen/Sesonki
Sijainti Isoniementie 79, Sahalahti, Kangasala

Hae paikkaa »

Atria on vastuullinen kansainvälinen ruokatalo, jonka päätuote on hyvä ruoka. Me Atrialla haluamme tarjota ihmisille hyvän ja merkityksellisen työn, hyvinvoivan ja arvostavan työympäristön sekä mahdollisuudet kehittymiseen. Koska hyvästä työstä tulee parempi mieli.

 

Haemme Atrialle Sahalahteen kausi- ja kesätyöntekijöitä

 

Millainen työ sinua odottaa?

Atrialla tarjoamme töitä sadoille tekijöille. Meillä tehdään Suomen tunnetuimpia ruokatuotteita pihveistä pinaattilettuihin hyvällä fiiliksellä. Olet osa monipuolista ammattilaisten porukkaa. Sahalahdessa toimimme osaajina siipikarjan teurastamo- ja leikkaamoteollisuudessa sekä siipikarjatuotteiden valmistuksessa. Tehtäviä on tarjolla tuotannossa, tekniikan huolto- ja kunnossapidon tehtävissä sekä henkilöstöravintolassa. Meillä on töitä heti alkutalvesta pitkälle syksyyn. Työmme on vuorotyötä.

 

Mitä odotamme sinulta?

Meillä on useita tehtäviä tuotannossa, joissa sinun ei tarvitse olla valmis osaaja, me opastamme sinut työhön. Alan opinnot tai työkokemus ovat eduksi haettaessa tekniikan huolto- ja kunnossapitotehtäviin sekä henkilöstöravintolaan. Olethan reipas, motivoitunut ja yhteistyötaitoinen. Työssämme tarvitaan vähintään 18 vuoden ikää, hygieniapassi on hyvä olla taskussa ja työssä on hyötyä myös hyvästä fyysisestä kunnosta.

 

Mitä tarjoamme sinulle?

Meillä saat kokemusta ison ruokatalon töistä, reilun palkan, säännölliset työajat ja vapaat viikonloput. Lukuisiin etuihimme kuuluu mm. talon tarjoamat välipalat, edullinen lounas ja henkilöstömyymälän laaja tuotevalikoima. Meillä tutustut uusiin ihmisiin ja saat paljon uusia työkavereita. Tule mukaan tekemään laadukasta ja vastuullista suomalaista ruokaa paremman mielen ruokahetkiin!

 

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tuotannon tehtävistä antavat työnjohtajat puh. 050 383 5293 (klo 7.00-19.00), tekniikan osalta tekninen esihenkilö Pekka Barry puh. 050 493 8364 (klo 8.00-14.00) ja henkilöstöravintolan osalta ravintolatoiminnan esihenkilö Susanna Niemelä, puh. 0400 744 672. Aloitamme haastattelut ja valintojen tekemisen jo hakuaikana. Haastatteluun kutsumme soittamalla tai sähköpostitse. Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, mutta kuitenkin viimeistään 31.3.2023!

 

Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen/Sesonki

Ota yhteyttä:

Sijainti: Isoniementie 79, Sahalahti

Hae paikkaa »