Kausi- ja kesätyöntekijöitä Nurmoon

Avoimet työpaikat

Kausi- ja kesätyöntekijöitä Nurmoon

Hakuaika 17.12.2021 - 14.2.2022
Tehtävän luonne Määräaikainen/Sesonki
Sijainti Atriantie 1, Nurmo, Seinäjoki

Hae paikkaa »

Atria on vastuullinen kansainvälinen ruokatalo, jonka päätuote on hyvä ruoka. Me Atrialla haluamme tarjota ihmisille hyvän ja merkityksellisen työn, hyvinvoivan ja arvostavan työympäristön sekä mahdollisuudet kehittymiseen. Koska hyvästä työstä tulee parempi mieli.

 

Haemme Atrialle Nurmoon kausi- ja kesätyöntekijöitä

 

Millainen työ sinua odottaa?

Tarjoamme töitä sadoille tekijöille. Meillä tehdään Suomen tunnetuimpia ruokatuotteita pihveistä pinaattilettuihin hyvällä fiiliksellä. Olet osa monipuolista ammattilaisten porukkaa. Tehtäviä on tarjolla tuotannossa, henkilöstöravintoloissa sekä tekniikan huolto- ja kunnossapidon tehtävissä. Meillä on töitä alkutalvesta pitkälle syksyyn. Työmme on vuorotyötä.

 

Mitä odotamme sinulta?

Meillä on useita tehtäviä tuotannossa, joissa sinun ei tarvitse olla valmis osaaja, me opastamme sinut työhön. Alan opinnot tai työkokemus ovat eduksi haettaessa tekniikan huolto- ja kunnossapitotehtäviin sekä henkilöstöravintoloihin. Olethan reipas, motivoitunut ja yhteistyötaitoinen. Hygieniapassi on hyvä olla taskussa ja työssä on hyötyä myös hyvästä fyysisestä kunnosta. Meille voit hakea jo 17-vuotiaana.

 

Mitä tarjoamme sinulle?

Meillä saat kokemusta ison ruokatalon töistä, reilun palkan, säännölliset työajat ja vapaat viikonloput. Lukuisiin etuihimme kuuluu mm. talon tarjoamat välipalat, edullinen lounas ja henkilöstömyymälän laaja tuotevalikoima. Meillä tutustut uusiin ihmisiin ja saat paljon uusia työkavereita. Tule mukaan tekemään laadukasta ja vastuullista suomalaista ruokaa paremman mielen ruokahetkiin!

 

Kiinnostuitko?

Aloitamme haastattelut ja valintojen tekemisen jo hakuaikana. Haastatteluun kutsumme soittamalla tai sähköpostitse. Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, mutta kuitenkin viimeistään 14.2.2022!

 

Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen/Sesonki

Ota yhteyttä:

Sijainti: Atriantie 1

Hae paikkaa »