Kausi- ja kesätyöntekijöitä Forssaan 2023

Avoimet työpaikat

Kausi- ja kesätyöntekijöitä Forssaan 2023

Hakuaika 19.12.2022 - 28.2.2023
Tehtävän luonne Määräaikainen/Sesonki
Sijainti Pusurinkatu 48, Forssa

Hae paikkaa »

Atria on vastuullinen kansainvälinen ruokatalo, jonka päätuote on hyvä ruoka. Me Atrialla haluamme tarjota ihmisille hyvän ja merkityksellisen työn, hyvinvoivan ja arvostavan työympäristön sekä mahdollisuudet kehittymiseen. Koska hyvästä työstä tulee parempi mieli.

Haemme Atrialle Forssaan kausi- ja kesätyöntekijöitä


Millainen työ sinua odottaa?

Forssassa toimimme valmisruuan osaajina salaattien, laatikkoruokien ja riisipiirakoiden tuotannossa. Tehtäviä on tarjolla sekä valmistusosastolla tuotannon tehtävissä että tekniikan huolto- ja kunnossapidon tehtävissä. Olet osa monipuolista ammattilaisten porukkaa. Työmme on vuorotyötä.


Mitä odotamme sinulta?

Meillä on useita tehtäviä tuotannossa, joissa sinun ei tarvitse olla valmis osaaja, me opastamme sinut työhön. Alan opinnot tai työkokemus ovat eduksi haettaessa tekniikan huolto- ja kunnossapitotehtäviin. Olethan reipas, motivoitunut ja yhteistyötaitoinen. Hygieniapassi on hyvä olla taskussa ja työssä on hyötyä myös hyvästä fyysisestä kunnosta. Meille voit hakea jo 17-vuotiaana.


Mitä tarjoamme sinulle?

Meillä saat kokemusta ison ruokatalon töistä, reilun palkan, säännölliset työajat ja vapaat viikonloput. Meillä tutustut uusiin ihmisiin ja saat paljon uusia työkavereita. Tule mukaan tekemään laadukasta ja vastuullista suomalaista ruokaa paremman mielen ruokahetkiin!


Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävistä antavat Miia Lehtonen, puh. 050 594 6179 (tuotanto) ja Marko Paju, puh. 050 3680733 (tekniikka).
Aloitamme haastattelut ja valintojen tekemisen jo hakuaikana. Haastatteluun kutsumme soittamalla tai sähköpostitse. Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, mutta kuitenkin viimeistään 28.2.2023!

Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen/Sesonki

Ota yhteyttä:

Sijainti: Pusurinkatu 48

Hae paikkaa »