Huoltoasentajia

Avoimet työpaikat

Huoltoasentajia

Hakuaika 26.11.2021 - 19.12.2021
Tehtävän luonne Toistaiseksi voimassa oleva
Sijainti Atriantie 1, Nurmo, Seinäjoki

Hae paikkaa »

Atria on vastuullinen kansainvälinen ruokatalo, jonka päätuote on hyvä ruoka. Me Atrialla haluamme tarjota ihmisille hyvän ja merkityksellisen työn, hyvinvoivan ja arvostavan työympäristön sekä mahdollisuudet kehittymiseen. Koska hyvästä työstä tulee parempi mieli.

Haemme Atrialle Nurmoon vakituiseen työsuhteeseen huoltoasentajia.

 

Millainen työ sinua odottaa?
Tehtävässäsi olet mukana Atrian Siipikarjayksikön tuotantolaitoksen koneiden ja laitteiden sekä järjestelmien päivittäisessä huolto- ja kunnossapitotoiminnassa kahdessa vuorossa. Työskentelet yhteistyössä monipuolista osaamista omaavan kunnossapitotiimin kanssa.

 
Mitä odotamme sinulta?
Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa sähkö- tai automaatioalan koulutusta ja suomen kielen lisäksi englannin kielen taitoa. Sinulla on kokemusta teollisuuden automaatiojärjestelmistä ja niiden kunnossapidosta sekä arvostamme myös mekaanisen puolen osaamista. Sähkökuvien lukutaito ja IT-taidot ovat edellytyksenä työssä menestymiselle. Olet oma-aloitteinen ja joustava sekä sinulla on järjestelmällinen ote työhön ja osaat huomioida työssäsi koneiden käyttäjiin kohdistuvat työturvallisuusnäkökohdat. Sinulla on intoa oppia uutta, nautit ongelmanratkaisusta ja edistät asioita järjestelmällisesti kohti tavoitetta, positiivisella asenteella.


Mitä tarjoamme sinulle?
Tarjoamme sinulle vakituisen, mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän kehittyvässä ympäristössä. Lisäksi saat ison talon edut, ammattitaitoisen ja positiivisen työyhteisön, sekä mahdollisuuden tutustua hyvän ruuan tekemiseen ja paremman mielen tuottamiseen.


Kysy lisää ja hae!
Lisätietoja tehtävästä voit kysyä tulevalta esimieheltäsi, tekniikan työnjohtaja Aleksi Yli-Taipalukselta, puh. 040 777 8253.


Kiinnostuitko? Haluaisimme kuulla sinusta tarkemmin, joten jätä hakemuksesi viimeistään 19.12.2021!
 

Työsuhteen tyyppi: Toistaiseksi voimassa oleva

Ota yhteyttä:

Sijainti: Atriantie 1

Hae paikkaa »