Huoltoasentajia

Avoimet työpaikat

Huoltoasentajia

Hakuaika 14.1.2022 - 6.2.2022
Tehtävän luonne Toistaiseksi voimassaoleva
Sijainti Atriantie 1, Nurmo, Seinäjoki

Hae paikkaa »

Atria on vastuullinen kansainvälinen ruokatalo, jonka päätuote on hyvä ruoka. Me Atrialla haluamme tarjota ihmisille hyvän ja merkityksellisen työn, hyvinvoivan ja arvostavan työympäristön sekä mahdollisuudet kehittymiseen. Koska hyvästä työstä tulee parempi mieli.

Haemme Atria-Tekniikkaan Nurmon kiinteistövalvontaan toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen huoltoasentajia.
 

Millainen työ sinua odottaa?
Tehtävässäsi vastaat kiinteistöautomaatiolaitteiden ja osaltasi hyödykejakelujärjestelmien huollosta ja kunnossapidosta sekä osallistut huoltopäivystykseen. Työ on vuorotyötä ja työ alkaa helmi-maaliskuussa.
 

Mitä toivomme sinulta?
Sinulla on sähkö-, automaatio- tai LVI-alan koulutus sekä halua kouluttautua kiinteistöautomaatiojärjestelmien käyttäjäksi. Kokemus teollisuuden LVISA- ja kylmätekniikasta luetaan eduksi. Tehtävä edellyttää yhteistyökykyä, pitkäjänteistä ja systemaattista otetta työhön sekä tietoteknisiä taitoja. Englannin kielen taito luetaan eduksi. Arvostamme kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä, kiinteistöautomaation kokemusta sekä S2 sähköpätevyyttä.


Mitä tarjoamme sinulle?
Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän menestyvässä yrityksessä sekä erinomaisen tilaisuuden kehittyä alan huippuammattilaiseksi. Osana tiimiämme saat työhösi osaavien kollegoiden tuen ja Atrian kilpailukykyiset edut.


Kysy lisää ja hae!
Lisätietoja tehtävästä antaa käyttöinsinööri Pasi Viljakainen puh. 040 593 2825. Tavoitat Pasin parhaiten 20.1. klo 13-14 tai 27.1. klo 13-14.

Hae tehtävää viimeistään 6.2.2022 mennessä.

Työsuhteen tyyppi: Toistaiseksi voimassaoleva

Ota yhteyttä:

Sijainti: Atriantie 1

Hae paikkaa »