Huoltoasentaja

Avoimet työpaikat

Huoltoasentaja

Hakuaika 22.4.2022 - 29.5.2022
Tehtävän luonne Toistaiseksi voimassaoleva
Sijainti Atriantie 1, Nurmo, Seinäjoki

Hae paikkaa »

Atria on vastuullinen kansainvälinen ruokatalo, jonka päätuote on hyvä ruoka. Me Atrialla haluamme tarjota ihmisille hyvän ja merkityksellisen työn, hyvinvoivan ja arvostavan työympäristön sekä mahdollisuudet kehittymiseen. Koska hyvästä työstä tulee parempi mieli.

Haemme vakituiseen työsuhteeseen laatikkopesulaan huoltoasentajaa.

Millainen työ sinua odottaa?

Tehtävässäsi vastaat koneiden, laitteiden, järjestelmien sekä tuotantolaitoksen huolloista ja kunnossapidosta. Työnkuvaasi kuuluvat myös laite- ja huoltodokumenttien ylläpito kunnossapitojärjestelmässä. Työ on vuorotyötä.

Mitä odotamme sinulta?

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta, hyvää tekniikan tuntemusta ja tietotekniikan perusosaamista. Olet oma-aloitteinen, yhteistyökykyinen ja sinulla on pitkäjänteinen ja järjestelmällinen ote työhön. Huomioit työssäsi koneiden käyttäjiin kohdistuvat työturvallisuusnäkökohdat. Arvostamme englannin kielen taitoa, S2/S3-sähköpätevyyttä, mekaanisen asennuksen hallintaa sekä kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän, ison talon edut, positiivisen työyhteisön, sekä mahdollisuuden tutustua hyvän ruoan tekemiseen ja paremman mielen tuottamiseen.

Kysy lisää ja hae!

Lisätietoja tehtävästä antaa työnjohtaja Seppo Hietakangas puh. 0400 565359. Haluaisimme kuulla sinusta tarkemmin, joten jätä hakemuksesi viimeistään 29.5.2022.

Työsuhteen tyyppi: Toistaiseksi voimassaoleva

Ota yhteyttä:

Sähköposti: rekrytointi@atria.com
Sijainti: Atriantie 1

Hae paikkaa »