Elintarviketyöntekijöitä Nurmon joulusesonkiin

Avoimet työpaikat

Elintarviketyöntekijöitä Nurmon joulusesonkiin

Hakuaika 13.10.2021 - 7.11.2021
Tehtävän luonne Määräaikainen/Sesonki
Sijainti Atriantie 1, Nurmo, Seinäjoki

Hae paikkaa »

Atria on vastuullinen kansainvälinen ruokatalo, jonka päätuote on hyvä ruoka. Me Atrialla haluamme tarjota ihmisille hyvän ja merkityksellisen työn, hyvinvoivan ja arvostavan työympäristön sekä mahdollisuudet kehittymiseen. Koska hyvästä työstä tulee parempi mieli.

 

Haemme Atrialle Nurmoon elintarviketyöntekijöitä joulusesonkiin

 

Millainen työ sinua odottaa?

Työssäsi toimit tuotannon eri tehtävissä kuten esim. valmisruuassa, lihavalmisteella tai kinkkusuolaamossa. Töiden aloitusajankohta on loka-marraskuussa sopimuksen mukaan ja kesto n. 1–1,5 kk.

 

Mitä odotamme sinulta?

Olethan oma-aloitteinen, motivoitunut ja yhteistyötaitoinen. Odotamme sinulta valmiutta 2-vuorotyöhön. Työ on kokoaikatyötä, joten jos olet opiskelija, kerrothan hakemuksella mistä lähtien ja mihin saakka pystyt tekemän töitä kokoaikaisesti (40 h/vko). Kokemus ja koulutus elintarvikealalta on eduksi, mutta ei välttämätöntä. Perehdytämme sinut tehtäviin. Tuotannon tehtävät vaativat sinulta hyvää fyysistä kuntoa. Kaikilta Atrialla työskenteleviltä vaadimme myös hygieniaosaamistodistuksen.

 

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme ison talon edut, positiivisen työyhteisön sekä mahdollisuuden tutustua hyvän ruoan tekemiseen ja paremman mielen tuottamiseen.

 

Hae mahdollisimman pian!

Kiinnostuitko? Aloitamme haastattelut ja valintojen tekemisen jo hakuaikana, joten laitathan hakemuksesi meille mahdollisimman pian. Haastatteluun kutsumme myös sähköpostitse, joten seuraa tarkoin postiasi! Hae viimeistään 7.11.2021!

 

Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen/Sesonki

Ota yhteyttä:

Sijainti: Atriantie 1

Hae paikkaa »