Elintarviketyöntekijöitä joulusesonkiin

Avoimet työpaikat

Elintarviketyöntekijöitä joulusesonkiin

Hakuaika 16.8.2022 - 16.10.2022
Tehtävän luonne Määräaikainen
Sijainti Pusurinkatu 48, Forssa

Hae paikkaa »

Atria on vastuullinen kansainvälinen ruokatalo, jonka päätuote on hyvä ruoka. Me Atrialla haluamme tarjota ihmisille hyvän ja merkityksellisen työn, hyvinvoivan ja arvostavan työympäristön sekä mahdollisuudet kehittymiseen. Koska hyvästä työstä tulee parempi mieli.

Haemme Atrialle Forssan tuotantolaitokselle elintarviketyöntekijöitä joulusesonkiin.

Millainen työ sinua odottaa?

Forssassa toimimme valmisruuan osaajina salaattien, laatikkoruokien ja riisipiirakoiden tuotannossa. Tehtäviä on tarjolla valmistusosastolla tuotannon tehtävissä. Töiden aloitusajankohta on marras-joulukuussa sopimuksen mukaan ja kesto n. 1-1,5 kk. 
Olet osa monipuolista ammattilaisten porukkaa. Työmme on vuorotyötä.

Mitä odotamme sinulta?

Meillä on tehtäviä tuotannossa, joissa sinun ei tarvitse olla valmis osaaja, me opastamme sinut työhön. Olethan reipas, motivoitunut ja yhteistyötaitoinen. Hygieniapassi on hyvä olla taskussa ja työssä on hyötyä myös hyvästä fyysisestä kunnosta. Meille voit hakea jo 17-vuotiaana.

Mitä tarjoamme sinulle?

Meillä saat kokemusta ison ruokatalon töistä, reilun palkan, säännölliset työajat ja vapaat viikonloput. Meillä tutustut uusiin ihmisiin ja saat paljon uusia työkavereita. Tule mukaan tekemään laadukasta ja vastuullista suomalaista ruokaa paremman mielen ruokahetkiin!

Kysy lisää ja hae!

Lisätietoja tehtävästä antaa työnjohtaja Miia Lehtonen puh. 050 594 6179.

Kiinnostuitko? Aloitamme sekä haastattelut että valintojen tekemisen jo hakuaikana, joten haethan mahdollisimman pian. Jätä hakemuksesi viimeistään 16.10.2022!

Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen

Ota yhteyttä:

Sijainti: Pusurinkatu 48

Hae paikkaa »