BI Developer Trainee

Avoimet työpaikat

BI Developer Trainee

Hakuaika 28.12.2020 - 17.1.2021
Tehtävän luonne Toimihenkilötehtävät
Työsuhteen luonne Vakituinen
Organisaatio Atria Suomi Oy
Sijainti Seinäjoki
Toiminto Tietohallinto

Atria on vastuullinen kansainvälinen ruokatalo, jonka päätuote on hyvä ruoka. Me Atrialla haluamme tarjota ihmisille hyvän ja merkityksellisen työn, hyvinvoivan ja arvostavan työympäristön sekä mahdollisuudet kehittymiseen. Koska hyvästä työstä tulee parempi mieli.

Haemme osaksi kansainvälistä AtriaBI-tiimiämme kehittymishaluista

BI DEVELOPER TRAINEETA

AtriaBI-tiimimme toimii tiiviissä yhteistyössä liiketoiminnan kanssa niin kehitysprojekteissa kuin ylläpitoon liittyvissä tehtävissä. Traineena pääset alusta alkaen työskentelemään mielenkiintoisten ja haastavien asioiden parissa sekä kehittämään teknistä ja liiketoiminnallista osaamistasi. Kokemuksen karttuessa tulet toimimaan sekä nimettyjen raportointijärjestelmien että eri projektien vastuuhenkilönä.

Odotamme sinulta soveltuvaa IT-alan tutkintoa. SQL on sinulle tuttua ja olet mahdollisesti ehtinyt jo hankkimaan osaamista BI-välineistä. Olet tiimipelaaja, mutta pystyt myös itsenäiseen työskentelyyn. Sinulla on vahvat viestintä- ja vuorovaikutustaidot ja viestit sujuvasti myös englanniksi. Työssäsi tarvitset analyyttista työskentelytapaa sekä kykyä ongelmanratkaisuun.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän vahvassa kansainvälisessä ruoka-alan yrityksessä sekä innostuneen ja osaavan tiimin, jossa sinulla on mahdollisuus kehittyä vahvaksi osaajaksi. Saat käyttöösi ison talon edut, nykyaikaiset työvälineet ja erinomaisen mahdollisuuden itsesi kehittämiseen. Työpisteesi on Seinäjoella ja työsuhteesi on toistaiseksi voimassa oleva.

Lisätietoja antaa BI System Manager Seppo Rokkanen, puh. 0500 430701 (5.1.2021 klo 14-16 tai 11.1.2021 klo 14-16).

Hae paikkaa viimeistään sunnuntaina 17.1.2021!

Hae paikkaa »