Aluepäällikkö Foodservice

Avoimet työpaikat

Aluepäällikkö Foodservice

Hakuaika 15.11.2022 - 11.12.2022
Tehtävän luonne Toistaiseksi voimassaoleva
Sijainti Läkkisepäntie 23, Helsinki

Hae paikkaa »

Atria on vastuullinen kansainvälinen ruokatalo, jonka päätuote on hyvä ruoka. Me Atrialla haluamme tarjota ihmisille hyvän ja merkityksellisen työn, hyvinvoivan ja arvostavan työympäristön sekä mahdollisuudet kehittymiseen. Koska hyvästä työstä tulee parempi mieli.

Haemme Foodservice tiimiimme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen aluepäällikköä

Millainen työ sinua odottaa?

Aluepäällikkönä vastaat Päijät-Hämeen, Kymenlaakson, Hämeenlinnan ja pääkaupunkiseudun myyntialueilla alueellisten, valtakunnallisten ja julkishallinnon asiakkuuksien kaupallisesta yhteistyöstä. Vastuullesi kuuluvat asiakkuuksien kaupalliset neuvottelut sisältäen mm. sopimukset, valikoimayhteistyön ja asiakkaiden myynnin kehittämisen sekä uusasiakashankinnan. 

Mitä odotamme sinulta? 

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa ammattikeittiöalan ja/tai kaupallisen alan koulutusta. Olet kartuttanut ravintola-alalta ruoanvalmistustehtävistä ja myyntityöstä työkokemusta vähintään viisi vuotta. Sinulla on ravintola- ja suurkeittiöiden prosessituntemus sekä liiketaloudellista osaamista. Loistat myyntityössä - asiakaspalvelutaitosi, ongelmaratkaisukykysi ja myynnin työkalujen hallinta saa niin asiakkaasi kuin sinutkin hymyilemään. Kykenet itsenäiseen päätöksentekoon, mutta sinusta löytyy myös tiimipelaaja vailla vertaa.

Tiivis yhteistyö asiakkaiden ja sisäisten sidosryhmien kanssa edellyttää sinulta hyviä vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja, MS Office -ohjelmien hallintaa sekä matkustusvalmiutta kotimaassa (oma auto). Englannin kielen taito on hyvä lisä.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän sekä mahdollisuuden työskennellä alan parhaiden tuotteiden ja ratkaisujen parissa yhdessä ammattilaistemme kanssa. Työskentelet osana loistavaa Foodservice myyntitiimiä, jossa olet mukana kenttätiimissä tuottamassa huippuluokan ratkaisuja Suomen HoReCa toimijoille. Avuksesi saat ruokatalomme yli satavuotisen kokemuksen.


Kysy lisää ja hae!

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä tulevalta esimieheltäsi, myyntipäällikkö Outi Koskelalta puh. 040 162 6990. Tavoitat Outin parhaiten 21.11. klo 14 - 16 ja 28.11. 9-11 ja 7.12. klo 14-16 välisenä aikana.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi pian, mutta viimeistään 11.12.2022. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan osaajan löydyttyä.

Työsuhteen tyyppi: Toistaiseksi voimassaoleva

Ota yhteyttä:

Sijainti: Läkkisepäntie 23

Hae paikkaa »