Uutishuone

Atria ostaa osake-enemmistön AB Korv-Görans Kebab Oy:stä

22.12.2022 12:30
Atria ostaa osake-enemmistön AB Korv-Görans Kebab Oy:stä

Lehdistötiedote 22.12.2022, klo 12:30

Atria ostaa osake-enemmistön AB Korv-Görans Kebab Oy:stä

Atria Suomi Oy ostaa 51,0 % prosenttia AB Korv-Görans Kebab Oy:n osakkeista. Korv-Görans Kebab valmistaa pakastettuja lihatuotteita ja on Atrian pitkäaikainen yhteistyökumppani kotimaisesta raaka-aineesta valmistettujen kebab-lastujen, kypsien kanatuotteiden ja muiden lihatuotteiden sopimusvalmistajana.

- Atrian tavoitteena on vahvistaa asemiaan valmisruoan ja Foodservice-tuotteiden markkinassa. Olemme jo pitkään tehneet yhteistyötä Korv-Görans Kebabin kanssa ja tunnemme heidän toimintansa hyvin. Osakkuus yhtiössä tuo meille uusia mahdollisuuksia vastata valmisruoan markkinakasvuun ja Foodservice- markkinoiden kehitykseen ja asiakkaiden toiveisiin. Pystymme yhdistämään pienen toimijan joustavan toimintatavan ja suuren yhtiön osaamisen ja markkina-aseman, toteaa Atria Suomi Oy:n toimitusjohtaja Mika Ala-Fossi.

- Tämän kaupan myötä saamme yhtiöömme mahdollisuuden edelleen kehittyä ja kasvaa. Meille yhtiön toiminnan jatkuvuus ja työpaikkojen säilyminen on tärkeää, kertoo Korv-Göran Kebab Oy:n toimitusjohtaja Gustav Granholm.

Kauppahinta ei aiheuta merkittävää vaikutusta Atrian taloudelliseen asemaan tai tulokseen.

Korv-Görans Kebabin tuotantolaitos sijaitsee Pietarsaaressa ja se on perustettu vuonna 1988. Yritys työllistää vakituisesti 65 henkilöä. Yhtiö rakensi uudet toimitilat vuonna 2019. Kypsät, irtopakastetut kebab-lastut ovat yhtiön päätuotteita. Lisäksi yhtiö valmistaa kypsiä liha- ja kanatuotteita, Kebab-vartaita ja kypsiä jauhelihatuotteita.

Lisätietoja antavat Atria Suomi Oy:n toimitusjohtaja Mika Ala-Fossi puh. 040 8310342 ja AB Korv-Görans Kebab Oy:n toimitusjohtaja Gustav Granholm puh. 050 5123675.