Atrian kevään uutuudet: Helpompaa arkea ja parempia pyhiä

Helpomman arjen parina keväässä 2021 kulkevat vapaammat viikonloput ja paremmat pyhät – alkuvuoden lomaviikkoja unohtamatta. Atria on mukana kevään sesongeissa hiihtolomasta vappuun.

Kevään uutuuksissa on tarjolla paistamista vaille valmista naposteluun. Atrian Kaurakuorrutetut siipikarjauutuudet tulevat kauppoihin dippikastikkeiden kera ja kierrätettävissä rasioissa. Sorminsyötävää naposteltavaa erityisesti nuorison makuun tarjoavat uudet, rapeasti kuorrutetut kypsät Atria Napsittavat -sarjan kanatuotteet. Niitä voi nauttia niin kylmänä kuin lämpimänäkin. Uusien Atria Artesaani -laatikoiden reseptit on suunniteltu yhteistyössä Atria Mestarien kanssa. Laadukkaan lopputuloksen maistaa jokaisesta kolmesta vaihtoehdosta.

Atrian kevään uutuudet tulevat kauppoihin helmikuun alussa. Tähän esittelyyn on kerätty poimintoja uutuustuotteista, lisäksi muihin uutuuksiin voi tutustua osoitteessa www.atria.fi/tuotteet.

Atria Viljaporsaan Ohut Fileepihvi Tryffeli 260 g

Kaksi pihviä ja pakkaus, premiumia aikuiseen makuun

Atria Viljaporsaan Ohut Fileepihvi Tryffeli 260 g
Suomalaista porsaan fileetä ilman näkyvää rasvaa, tuotteen lihapitoisuus on 92 %. Fileen pintamausteena on käytetty hienostunutta, lempeäaromista tryffelimakuöljyä. Ohuet ulkofileepihvit kypsyvät pannulla mureaksi. Skinipakkaus kertoo lihan alkuperän tilan tarkkuudella. Pakkauksessa kaksi pihviä.

 Atria Kanan Kaurakuorrutettu Sisäfilee & Kurkkumajoneesidippi 380 g

Paistamista vaille valmista

 Atria Kanan Kaurakuorrutettu Sisäfilee & Kurkkumajoneesidippi 380 g
Herkullisen rapeaksi kuorrutettuja kanan sisäfileitä, jotka kypsyvät nopeasti pannulla. Fileet ovat suomalaista, antibioottivapaata ja tilalle asti jäljitettävää kanaa. Tuotteen lihapitoisuus: 80 %. Gluteeniton kuorrute on valmistettu kaurasta. Makuelämyksen viimeistelee kurkkumajoneesidippi (30 g). Mainio ateria tai välipala erityisesti lapsiperheille ja nuorille aikuisille. Kierrätettävä rasia.

Atria Kanan Kaurakuorrutettu Paistipala & Firecracker-dippi 450 g

Atria Kanan Kaurakuorrutettu Paistipala & Firecracker-dippi 450 g
Suomalaisen kanan mehukkaita reisipaloja, joiden lihapitoisuus on 80 %. Gluteeniton kaurakuorrute antaa reisipaloille rapeutta ja Firecracker-dipistä (50 g) saa annokseen sopivasti potkua. Siksi tuote onkin erityisesti nuorison makuun. Helppoa ja nopeaa valmistaa, mutta myös terveellistä! Kierrätettävä rasia.

Jyväbroiler Iso Suikale Broilerin Fileestä Tomaatti-persilja 350 g

Nyt herää vaativankin kokin kokeilunälkä

Jyväbroiler Iso Suikale Broilerin Fileestä Tomaatti-persilja 350 g
Jyväbroilerin isot suikaleet on valmistettu suomalaisen broilerin valikoiduista fileistä laatua arvostaville kotikokeille. Tuotteen lihapitoisuus: 84 %. Näyttävien suikaleiden intensiivisen maun antaa tomaatti-persilja-maustetahna. Kätevä kierrätettävä pakkaus.

 Atria Murea & Nopea Kana Texmex 250 g

Kiireiseen arkeen ja rentoihin viikonloppuihin

 Atria Murea & Nopea Kana Texmex 250 g
Kypsää ja valmiiksi maustettua suomalaista kanaa ruuanlaiton raaka-aineeksi tai naposteluun suoraan paketista. Rakastettu texmex-maku taipuu moneen: täytteeksi, salaatteihin, kastikkeisiin, munakkaisiin, pizzaan, wokkeihin, laatikoihin sekä kiusauksiin. Yksinkertaisesti helppoa ja hyvää kiireiseen mutta rentoon ruuanlaittoon! Tuotteen lihapitoisuus: 97 %.

Atria Kanan Fileefingers 260 g

Atria Napsittavat: Suomalaista kanaa suoraan pussista

Atria Kanan Fileefingers 260 g
Atria Kanan Fileefingers on erittäin rapeaksi paneroituja ja mehukkaita fileeviipaleita. Raaka-aineena on käytetty suomalaista kanaa. Tuotteen lihapitoisuus: 69 %. Fileefingersit maistuvat sellaisenaan, burgerin ja tacon täytteenä sekä salaatissa siivutettuina.

Atria Kanan Fileebites 260 g

Atria Kanan Fileebites 260 g
Atria Kanan Fileebites on suomalaisen kanan laatufileetä.  Nämä herkulliset paneroidut napostelupalat nousivat kuluttajatestin suosikiksi. Vähärasvaisempi vaihtoehto herkuttelijoille. Tuotteen lihapitoisuus: 64 %.

 Atria Artesaani Eränkävijän Kiusaus 600 g

Artesaani-laatikot kehitetty yhdessä Atria Mestareiden kanssa

 Atria Artesaani Eränkävijän Kiusaus 600 g
Makutestin ylivoimainen voittaja Atria Artesaani Eränkävijän Kiusaus sisältää suomalaista kypsää naudanlihaa, perunaa, kuohukermaa, juustoa ja karpaloita. Kiusauksen täyteläinen maku ja rakenne ovat koko perheen ja erityisesti miesväen mieleen. Riittoisa pakkauskoko: 600 g.

Atria Artesaani Liha-makaronilaatikko 650 g

Atria Artesaani Liha-makaronilaatikko 650 g
Aitoa kotiruokaa suomalaisista raaka-aineista kuohukermalla ja kananmunalla viimeisteltynä! Atria Artesaani Liha-makaronilaatikko on herkullisen runsasrakenteinen ja ulkonäöltään houkutteleva. Kuluttajatestissä tätä uutuutta kehuttiin markkinoiden maukkaimmaksi. Optimaalinen pakkauskoko: 650 g.

Atria Artesaani Kana-pestopasta 650 g

Atria Artesaani Kana-pestopasta 650 g
Atria Artesaani Kana-pestopasta hurmaa mehukkaalla maulla ja houkuttelevalla rakenteella. Pastassa on käytetty suomalaisen kanan mausteena pähkinätöntä pestoa huomioiden myös allergikot. Ravitseva pastauutuus maistuu erityisesti nuorille sekä naisille.

Atria Artesaani Kanaa ja Paahdettuja Kasviksia Kasvisrösteillä 300 g

Maukas uutuus Atria Artesaani -mikroaterioihin

Atria Artesaani Kanaa ja Paahdettuja Kasviksia Kasvisrösteillä 300 g
Tähän laadukkaaseen Atria Artesaani -mikroateriaan on valikoitu suomalaisen broilerin parhaat palat pariloituna. Makua, väriä ja suuntuntumaa tuovat porkkana ja parsakaali. Monipuolisessa ateriassa on runsaasti proteiinia ja 85 % päivän kasviksista (suositeltava määrä kasviksia, hedelmiä ja marjoja on 500 g, josta kasvisten osuus 250 g).

Lisätietoja:

  • atria.fi/tuotteet/

  • Kuluttajapakattu liha: tuoteryhmäpäällikkö Eeva Juva, puh. 040 585 5258, eeva.juva@atria.com 
  • Siipikarjatuotteet: tuoteryhmäpäällikkö Johanna Hyytinen, puh. 040 586 0645, johanna.hyytinen@atria.com
  • Leivänpäälliset: tuoteryhmäpäällikkö Kaisa Kettula, puh. 0400 866 734, kaisa.kettula@atria.com
  • Valmisruoka: tuoteryhmäpäällikkö Marika Viitala, puh. 0400 322 831, marika.viitala@atria.com, tuotepäällikkö Riina Heinonen, puh. 040 137 4291, riina.heinonen@atria.com
  • Ruokamakkarat ja muut lihavalmisteet: tuoteryhmäpäällikkö Susanna Rintamäki, puh. 044 738 5268, susanna.rintamaki@atria.com 

  • Kuva- ja aineistopyynnöt: tiedottaja Marja Latvatalo, puh. 0400 777 874, marja.latvatalo@atria.com