Uutishuone

Atrian kesän uutuudet: Grillin täydeltä hyvää ruokaa ja parempaa mieltä

20.4.2020 09:00
Atrian kesän uutuudet: Grillin täydeltä hyvää ruokaa ja parempaa mieltä

Atrian uutuudet mullistavat tämän kesän grillausmarkkinoita. Ainutlaatuinen maustamispakkaus tuo kuluttajalle aivan uudenlaisen ratkaisun lihan maustamiseen ja vähentää pakkausmuovin määrää. Myös Atrian siipikarjatuotevalikoimiin lanseerataan mielenkiintoa herättäviä uutuuksia sekä makujen että pakkausten muodossa.

Kun ilmasto puhuttaa grillin ääressä, tarvitaan tekoja. Atrian tavoitteena on hiilineutraali ruokaketju. Sen eteen on tehtävä töitä, pelkkä puhe ei riitä. Haluamme näyttää tietä ja olla alan edelläkävijä myös uusissa pakkausratkaisuissa.

Uusi maustamispakkaus, 20 prosenttia vähemmän muovia

Tulevana kesänä kauppojen possuhyllyissä erityishuomion saa Atrian uudet maustamispakkaukset. Uudessa maustamispakkauksessa liha on helppo ja hauska itse maustaa. Lisäksi pakkaus sisältää 20 prosenttia vähemmän muovia perinteisiin pakkaukseen verrattuna. Pakkauksen idea on, että liha ja mausteet ovat samassa pakkauksessa tilatehokkaasti, mutta liha ja mauste ovat erillisissä lokeroissa. Lihoja ei ole peitetty marinadilla vaan kotikokkaaja voi itse maustaa lihat myyntipakkauksessa käsiä ja keittiötä sotkematta. Tämän lisäksi uusi pakkaus on vie huomattavasti vähemmän tilaa sekä kaupan hyllyllä että kotona jääkaapissa. Grillin ääressä ja kesäkeittiössä uusi pakkaus on ylivoimainen ykkönen, sillä ylimääräisiä työvälineitä maustamiseen ei tarvita.

Kesän uutuudet tulevat kauppoihin huhti-toukokuun vaihteessa. 

Lue uutuuksista lisää tästä.