Uutishuone

Atrian sijoittajaviestinnälle tunnustusta

23.5.2018 14:35
Atrian sijoittajaviestinnälle tunnustusta

Atria Oyj sijoittui tänään toiseksi Parhaat sijoittajasivut -kilpailussa keskisuurten yhtiöiden sarjassa. Kilpailun järjesti Suomen Pörssisäätiö ja Suomen Sijoitusanalyytikot ry. Kilpailussa arvioitiin kaikkien kotimaisten listautuneiden yhtiöiden suomenkieliset verkkosivut.

Parhaat sijoittajasivut -kilpailun tavoitteena on kehittää sijoittajaviestintää nostamalla esiin parhaita käytäntöjä. Yrityksen verkkosivuilla keskeinen rooli sijoittajaviestinnässä.

Tuomariston puheenjohtajan professori Jarmo Leppiniemen mukaan suomalaisten yhtiöiden sijoittajasivut ovat kehittyneet vuosi vuodelta ja taso on korkea kansainvälisestikin mitattuna. Leppiniemi piti kilpailun kärkeä hyvin tasaväkisenä.

− Pyrimme aina Atrian viestinnässä sidosryhmälähtöisyyteen, mikä korostuu erityisesti sijoittajaviestinnässä. Laiskalle lukijalle pitää tarjota tietoa riittävän nopeasti ja helposti. Vaativalle lukijalle tarjotaan syventävää tietoa ja mahdollisuus dialogiin sosiaalisen median avulla. Sijoittajaviestinnän kehittämisen painopistealueita ovat viime vuosina olleetkin sosiaalisen median hyödyntäminen viestintäkanavana ja strategian tarinallistaminen. Olemme erittäin ylpeitä saamastamme tunnustuksesta, toteaa Atrian viestintä- ja IR-päällikkö Hanne Kortesoja.

Lisätietoja: Hanne Kortesoja, viestintä- ja IR-päällikkö, Atria Oyj, puh. 0400 638 839, hanne.kortesoja@atria.com

Lue lisää kilpailusta:

www.porssisaatio.fi/blog/2018/05/23/porssisaatio-ja-sijoitusanalyytikot-ry-palkitsivat-suomen-parhaat-sijoittajasivut-2018/