Uutishuone

Atrian uutuudet kevätkaudella 2014

8.1.2014 11:53
Atrian uutuudet kevätkaudella 2014

Alkuvuoden ruoanlaittoa korostavat lämpimät liharuoat sekä nopeasti valmistuvat arjen herkut. Hyllystä valitaan kotimaista lihaa. Uusia mausteyhdistelmiä testataan. Lihapitoisuuksia tutkitaan. Käteviä tuotepakkauksia arvostetaan! - Tähän kaikkeen Atria vastaa kevään uutuuksillaan.

Uuden sukupolven leivänpäällysrasia!

Maailman paras suomalainen lihaleikkele vaatii arvoisensa pakkauksen. Siksi tuomme markkinoille muodoltaan ja käytettävyydeltään täysin uudenlaisen pakkauksen Atria-leikkeleille. Kehittämämme pakkauksen kansi on entistä kätevämpi. Sen voi kahdesta toisistaan erillisestä kulmanipukasta kunnolla avata ja sulkea! Uudet pakkaukset tulevat käyttöön kevään 2014 aikana.

Atria 300g Ohuen Ohut Ylikypsä Saunapalvikinkku
Isommissa eli 300g rasioissa Ohuen Ohuet leikkeleet ovat jatkossa siististi rasiassa taitettuina kahteen kerrokseen, jolloin siivut ovat helposti otettavissa rasiasta. Uutuusleikkele Ohuen Ohut Ylikypsä Saunapalvikinkku, uudenlaisesti rasiaansa ladottuna, on maultaan täyteläinen ja miedosti savuarominen - maku kaiken ikäisille perheenjäsenille. Pitkään kypsytetty, murea ja maukas kinkkuleikkele on tarpeentullut uutuus, jonka lihapitoisuus on 87 %.

Atria 150g Ohuen Ohut Merisuolattu Pippurikinkku
Lempeästi pippurinen kinkkuleikkele, maistuu koko perheelle arjesta juhlaan. Uutuus on suutuntumaltaan maukas ja täyteläinen. Mausteena on aito merisuola. Lihapitoisuus 90 %.

Kulinaari-tuoteperheen uutuusleikkele

Atria Kulinaari Savuhärkä 150g
Huomionarvoinen uutuusleikkele, johon korkean, 95 % lihapitoisuutensa ansiosta ei ole lisätty fosfaattia. Leikkele on valmistettu naudan paisteista. Uutuus on suunnattu herkuttelijalle, joka arvostaa lihaisaa, aitoa makua ja pehmeää savuisuutta. Pakkauskoko soveltuu hyvin myös sinkkutalouksille – ruokahävikki minimiin!

Suomalaista Viljaporsasta

Atria n800g Viljaporsaan Lankkupihvi miedosti suolattu
Monipuolinen uutuus laatua vaativalle! Lankkupihvin voi leikata pihveiksi tai rullata paistiksi. Siisti pihvi houkuttelee. Yksi tuote - monta mahdollisuutta niin arkeen, hiihtolomalle kuin pääsiäisen pyhiin. Tuotteessa on runsaasti proteiinia ja miedosti suolaa. Lihapitoisuus 89 %.

Atria Bravuuri 550g Viljaporsaan Fileeleikkeet kastikkeessa
Uutuutena tarjoamme uunivalmiita Viljaporsaan ulkofileeleikkeitä miedon kastikkeen kera, koko perheen makuun. Grillisesongilta tuttuja fileeleikkeitä, jotka valmistuvat tarjolle vaivatta, uuniin soveltuvan pakkauksenkin ansiosta. Nopea, helppo, mutta silti maukas liharuoka arjen kiireessä loihdittuna. Mausteina valkosipuli, mustapippuri, chili, laakerinlehti ja suola. Runsaasti proteiinia, mutta ei lainkaan natriumglutamaattia. Laktoositon ja gluteiiniton. Lihapitoisuus 68 %.

Perhetilan Broilerit

Atria Perhetilan 550g Ohut Fileeleike Merisuola
Jämptin ohuet ja tasatahtiin kypsyvät fileet vain Atrian Perhetilalta. Rasiasta löytyy 5 – 7 fileeleikettä. Tasalaatuisilla ja tasakokoisilla, miedosti merisuolatuilla leikkeillä onnistut varmasti. Leikkeet ovat lisäaineettomia, ja niiden lihapitoisuus on 87 %. Tätä uutuutta kannattaa kaupan hyllyltä erityisesti etsiä, sillä se on Sydänmerkki-tuote.

Atria Perhetilan 470g Gourmet Fileeleike Seasalt & Chili
Lisää vaihtoehtoja ja valinnanvaraa lisäaineettomien fileeleikkeiden suosittuun sarjaan. Gourmet-uutuus on pintamaustettu merisuolalla ja ripauksella chiliä. Tuotteessa ei ole marinadia. Tuttu Perhetilalle jäljitettävä pakkaus, josta laadukas liha näkyy hyvin. Rasiassa on aina tasan viisi fileeleikettä, joiden lihapitoisuus on 85 %.

Atria Perhetilan 400g Itämaiset Kastikesuikaleet Sitruunaruoho-kookos
Sitruunaruoho-kookos on perusmakujen rinnalle luotu uutuus itämaisella twistillä. Voimakkaampia makuja, eksotiikkaa kotikeittiöön. Tuore broilerifilee tulee kuitenkin läheltä Atrian Perhetiloilta. Lihapitoisuus 75 % on perussuikaleita korkeampi. Maustamista ei tarvita – kastike valmistuu lisäämällä vain kerma.

Atrian uudet lenkkimakkarat – arjen luksusta

Atria Kunnon Juusto Herkkulenkki 400g
Uutuuslenkki on nautiskelijan valinta. Tiesitkö, että Atria Kunnon Herkkulenkki on Suomen myydyin luonnonkuorilenkki? Uutuudessa on perinteisen lenkin lisäksi 6 % kotimaista juustoa. Herkkulenkki sopii erinomaisesti uunimakkaraksi aidon luonnonkuorensa ansiosta.

Atria Savujuustosydän Lenkkimakkara 400g
Uutuuslenkin keskeltä löytyy pehmeän makuinen savujuustosydän, 9 % painosta. Erinomainen tuote sekä uunimakkaraksi että mikrossa lämmitettäväksi! Kätevän pakkauksen ansiosta kuluttaja voi halutessaan käyttää lenkistä puolet kerrallaan.

Atria Kulinaari Mestarin Lenkki 400 g
Lihaisa ja monipuolinen uutuus erottuvassa pakkauksessa. Tuote tarjoaa aitoa makua ja ruokaisuutta. Lihapitoisuus on 80 %, ei lisättyä fosfaattia. Ruoanlaiton moniottelija keittoihin, kastikkeisiin ja patoihin. Atria Kulinaari Mestarin Lenkki on hyvää myös sellaisenaan, kylmänä naposteltuna. Myös tässä uutuuslenkissä on kätevä kaksiosainen pakkaus - kuluttaja voi halutessaan käyttää lenkistä puolet kerrallaan.

Hyvää ruokaa parempaan arkeen

Atria Pikkumakkara ja Kypsä Pekoni 275g
Erilainen uutuus, jossa samassa paketissa toteutuu grillimakkaran parhaat puolet ja keittiövalmistuksen helppous. A-luokan kuorettomassa grillimakkarassa on mukana Atria Wilhelm Perinteisen mausteseos. Valmiiksi kypsennetty pekoni kruunaa makuelämyksen. Kuoreton makkara on helppo ja miellyttävä syödä.

Atria 700g Bolognesekastike Muusilla
Tomaattisessa ja pehmeästi maustetussa Bolognese-kastikkeessa on reilusti suomalaista jauhelihaa. Lisukkeena perunamuusia, jossa mukana on aitoa voita. Muusi ja kastike erottuvat edukseen kerroksittain aseteltuina. Tämä on nyt koko perheen suosikkiruokaa!

Kuin kotona tehtyä Riisipuuroa

Atria 600g Uunihaudutettu Riisipuuro
Uunihaudutettu Riisipuuro on maistuva uutuus lapsiperheiden kiireiseen arkeen. Laktoosittomasta ruokakermasta valmistettu puuro soveltuu aamu- ja iltapalaksi mutta myös lounaaksi ja päivälliseksi. Uunilämmitettynä Riisipuuro on parhaimmillaan, kuin kotona itse haudutettua.

Atrian kevään uutuudet saapuvat kauppojen hyllyille helmikuun alusta alkaen.

Lisätietoja:

• Siipikarjatuotteet: tuoteryhmäpäällikkö Katja Latvala, puh. 040 830 6930, katja.latvala@atria.fi
• Kuluttajapakattu liha: tuoteryhmäpäällikkö Anna Kultalahti, puh. 040 865 2467, anna.kultalahti@atria.fi
• Ruokamakkarat ja muut lihavalmisteet: tuoteryhmäpäällikkö Kaisa Kettula, puh. 0400 866 734, kaisa.kettula@atria.fi
• Leivänpäälliset: tuoteryhmäpäällikkö Elina Yli-Karjanmaa, puh. 040 557 3907, elina.yli-karjanmaa@atria.fi
• Valmisruoka: tuoteryhmäpäällikkö Johanna Hyytinen, puh. 040 586 0645, johanna.hyytinen@atria.fi

Kuva- ja aineistopyynnöt: tiedottaja Anne Myllykorpi, puh. 040 630 1544, anne.myllykorpi@atria.fi


www.atria.fi

www.kokkaamo.fi
www.atriagroup.com

Liitetiedostot