Uutishuone

Atrialle Lihastautiliiton kunniamaininta leikkelepakkauksen helppokäyttöisyydestä

11.8.2014 14:00
Atrialle Lihastautiliiton kunniamaininta leikkelepakkauksen helppokäyttöisyydestä


Pienillä asioilla apua arkeen. Atrialle Lihastautiliiton kunniamaininta leikkelepakkauksen helppokäyttöisyydestä.

Lihastautiliitto ry on tänään 11.8.2014 myöntänyt Atria Suomi Oy:n leikkelepakkaukselle kunniamaininnan pakkauksen helposta avattavuudesta ja hyvästä suunnittelusta.

Aloite palkinnon myöntämiseen tuli suoraan Lihastautiliiton jäseneltä, ALSia sairastavalta Aki Rantaselta. Hän toteaa perusteluissaan seuraavaa:

– Lihassairaiden ja muidenkin elämän laatua parantavista innovaatioista tai teoista olisi ehdottomasti paikallaan palkita Atria Suomi Oy heidän uuden leikkelepakkauksensa johdosta. Perusteluina mainitsen seuraavat: 

Pakkauksen kannen liuska, josta kansi vetäistään auki, on riittävän kookas, jotta siitä saa otteen huonommallakin motoriikalla ja ilman pinsettiotetta. 
● Kansi aukeaa todella vaivattomasti ja muotoilunsa ansiosta myös sulkeutuu
tiiviisti ja helposti.
Pakkauksen pohja on riittävän tukeva: vaikka tuotetta on loppuvaiheessa vain pakkauksen toisessa päädyssä, se pitää muotonsa hyvin, jolloin ei ole vaaraa että rasia putoaa otteesta tai tuotteet pääsevät putoamaan rasiasta.

Lihastautiliitto haluaa kunniamaininnalla kiinnittää huomiota siihen, että pienetkin ratkaisut voivat tuoda konkreettista apua ihmisten arkeen. Esteettömyys ja helppokäyttöisyys ovat
useasti kiinni ymmärryksestä ja asenteesta.

Katso koko Lihastautiliiton lehdistötiedote ohessa (pdf).

Liitetiedostot