Uutishuone

Atrian kesän 2013 uutuudet

12.4.2013 15:33
Atrian kesän 2013 uutuudet

Grillaaminen kuuluu olennaisesti kesään, ja grillikauden avajaisia odotetaan siinä missä kesääkin. Grillaaminen liittyy myös vahvasti mukavaan kiireettömään yhdessäoloon lämpimässä auringon paisteessa. On aika tutustua Atrian herkullisiin uutuuksiin, ole hyvä!

Broileriuutuuksia grilliin

Huikean suosion saaneen GrilliPaletin jatkoksi Atria tuo markkinoille lisäaineettoman GrilliDuon hieman pienemmälle grillausporukalle. Atria 600 g Broilerin Grilliduossa yhdistyvät mukavasti potkua sisältävät BBQ-maustetut mehukkaat paistileikkeet sekä eksoottisemmin maustetut sisäfileet chili-sitruunalla ryyditettynä, ilman lisäaineita. Kompakti pakkauskoko soveltuu hyvin nelihenkiselle seurueelle.

Rapean mehukkaat Atria 1000 g Buffalo Grillisiivet valmistuvat parhaiten esikypsentämällä siivet ensin uunissa, jonka jälkeen grillaamalla saadaan grillisiipien pintaan kunnon maku ja väri. Tuote toimii myös pelkästään grillissä tai uunissa kypsennettynä. Miedosti savuinen Hickory Smoke -maku sopii erinomaisesti grilliruokaan.

Kesäiset uutuudet possun- ja naudanlihasta

Atria tarjoaa grillattavaksi pintamaustettuja makuvaihtoehtoja porsaan ulkofileisiin. Atria 600 g Pintamaustettu Viljaporsaan ulkofileeleike Pippuri on laadukas uutuus, joka tirisee taatusti aktiivisten grillaajien kesäkeittiöissä.

Kun koolla on väliä, valitse Atria 600 g TM XXL Naudan grillipihvi Tennessee. Pakkauksessa on kaksi 300 gramman XXXL-kokoista naudan pihviä. Pihvit ovat veitsimureutettua, marinoitua naudan sisäpaistia. Lihapitoisuus on 80 %. Kotimainen nauta on lihan kuningas!

Atria 280 g Takuumurea Pippuripihvi paahtopaistista – vakuumipakkaus sisältää kaksi erikseen pakattua laadukasta paahtopaistipihviä, á 140 g. Veitsimureutetut pihvit on pintamaustettu ja pippuroitu.

Koko perheen Atria 390 g Grillattava Minimureke maistuu kaikenikäisille. Mehukkaan maukas mureke paistuu helposti grillissä, uunissa ja pannulla. Minimurekkeiden raaka-aineena on käytetty sekä possua että nautaa. Pakkaus sisältää kuusi mureketta.

Valmiiksi kypsennetyt uutuudet

Atrian tämän kesän uutuustuotesarja, kypsät lihat, on tarkoitettu ruuanlaittajille, jotka haluavat nauttia hyvästä, grillatusta lihasta helposti ja ilman paineita.

Atria Kypsä Grilliribs American n. 500 g tarvitsee vain kuumentaa grillissä ja valmista nautittavaksi. Helppoa ja nopeaa! Grilliribsit on pyöräytetty grillauskastikkeessa ennen pakkaamista, joten grillauskastikkeen määrä on juuri oikea.

Atria Kypsät Porsaan Marmorifileepihvit 360 g ovat miedosti perussuolattuja Naturel-porsaanfileepihvejä, joten ne maistuvat myös sellaisenaan. Kypsä fileepihvi on vaivaton ja nopea kuumentaa grillissä ja – jos niin haluaa – helppo tuunata lisämausteilla tai grillauskastikkeella. Yhdessä rasiassa on neljä 90 gramman pihviä. Tuotteen lihapitoisuus 94 %.

Atria 200 g Kypsä Suomalainen Pekoniviipale on oiva tuote sekä grillaukseen että ruuanlaittoon, mutta valmiiksi kypsennettynä käy erittäin hyvin myös leivänpäälle, naposteluun, salaatteihin – lähes kaikkeen, mihin halutaan lisää ruokaisuutta. Pieni ennakkovaroitus: Tuote saattaa kadota rasiasta parempiin suihin jo ennen ruuanlaittoa tai grillausta. Viipaleet on pakattu uudelleen suljettavaan rasiaan.

Wilhelmin ja Hiilloksen kesäiset maut

Uusi tuplapakkaustyyppi, Wilhelm Duo, ihastuttaa ensi kesän grillimestareita! Pakkaus on jaettu kahteen osaan ja puolikkaat voidaan helposti irrottaa toisistaan repäisyviivaa pitkin. Molemmilla puolilla on kaksi 100 gramman grillimakkaraa. Pakkauksen toisessa puoliskossa on aina perusmakuna Wilhelm Kesä, jossa on käytetty samaa maustetta kuin Wilhelm Perinteisessä. Naudanliha tuo makuun täyteläisyyttä. Wilhelm Kesän lihapitoisuus on 81 %. Toisessa puoliskossa on vaihtoehtoinen menneiltä kesiltä tuttu Wilhelm-maku, joko Wilhelm Bratwurst tai Wilhelm Viherpippurisulatejuusto.

Wilhelm-sarja täydentyy uudella erilaisella makuelämyksellä. Atria Wilhelm Pepperoni-salamin 400 g mahtavan maun salaisuutena on sekä pepperoni-meetvursti että erityismausteseos. Sen lihapitoisuus on 78 %

Jo 40-vuotias Atria Hiillos on ollut jo pitkään Suomen myydyin grillimakkara. Tänä kesänä Hiillosta grillataan välimerellisissä tunnelmissa. Atria Hiillos 400 g Kesämaku Välimeren miedosta mausta tykkää koko perhe.

Leivänpäällisiä arkeen ja juhlaan

Atria 150 g Pintamaustetun Meetvurstin sopivan mausteinen pippurikuorrutus tekee tuotteesta tervetulleen uutuuden niin arkeen kuin herkutteluunkin.

Atria 400 g Arkimeetvursti on pakattu isoon uudelleensuljettavaan kaksiosaiseen rasiapakkaukseen. Rasiat voi repäistä tarvittaessa myös toisistaan irti. Rasiapakkauksessa tuote säilyy pitempään, ja tuotteen voi helposti jakaa: jätä toinen kotiin ja ota toinen mukaan mökille. Arkimeetvursti on perusleikkele perheiden ja nuoremman väen makuun.

Kaksi suosittua leivänpäällistä, juusto ja meetvursti, on nyt yhdistetty. Atria 175 g Juusto Meetvursti on markkinoiden ainoa juustomeetvursti. Se sisältää Edamjuustoa 8 %.

Uusi edullisempi ja lihaisampi Balkan, Atria 250 g Balkan, sisältää lihaa 68 %. Tuotteeseen on käytetty vain sian- ja naudanlihaa.

Atria Kastikkeet Duo-pakkauksessa

Erityisesti kesällä etsitään uusia makuja grilliin ja grilliherkkujen kaveriksi. Atria 400 g Duo -pakkaus sisältää kaksi tuoretta kastiketta kätevästi samassa kaksilokeroisessa pakkauksessa. Testaa tulisen täyteläistä Paholaisen Kastiketta ja Chilimajoneesia! Duo Kastikkeet ovat monikäyttöisiä kastikkeita tai dippejä, jotka toimivat erinomaisesti mm. grillatun lihan, makkaran, valmiiden jauhelihatuotteiden, tortillojen ja lämmitettävien välipalojen kaverina. Duo-pakkaus soveltuu käytettäväksi isommalla porukalla kerralla tai uudelleensuljettavan kannen ansiosta useampaan käyttökertaan.


Lisukkeet grilliruuan kaveriksi

Valmiiksi maustettu perunalisuke grilliruuan kaveriksi, Atria 500 g Grilliperunat

Voi-tilli, valmistuu siististi grillissä tai uunissa omassa pakkauksessaan vartissa. Perunoissa maistuu aito voi. Koko perheen makuun.

Grillatun lihan kaverina maistuvat uudet perunasalaatit, Atria 500 g Duo Perunasalaatti Pekonilla ja Salaattijuustolla. Salaatit sopivat myös leivän päälle ja lisukkeeksi perunan tilalle. Salaattiparin näyttävä uudelleensuljettava pakkaus soveltuu tarjoiluun sellaisenaan.

Lisätietoja:
www.atria.fi
• Siipikarjatuotteet: markkinointipäällikkö Katja Latvala, puh. 040 830 6930, katja.latvala@atria.fi
• Kuluttajapakattu liha: tuoteryhmäpäällikkö Anna Kultalahti, puh. 040 865 2467, anna.kultalahti@atria.fi
• Ruokamakkarat ja muut lihavalmisteet: tuoteryhmäpäällikkö Kaisa Kettula, puh. 0400 866 734, kaisa.kettula@atria.fi
• Leivänpäälliset: tuoteryhmäpäällikkö Mervi Kivimäki, puh. 040 353 1341, mervi.kivimaki@atria.fi
• Valmisruoka: tuoteryhmäpäällikkö Johanna Hyytinen, puh. 040 586 0645, johanna.hyytinen@atria.fi, tuotepäällikkö Sanna Boginski, puh. 040 157 8112, sanna.boginski@atria.fi

Kuva- ja aineistopyynnöt: tiedottaja Marja Pirttikoski, puh. 0400 777 874, marja.pirttikoski@atria.fi

Kuvia myös:
http://materialbank.atria.fi/?cart=206-faldlijega&l=EN

Liite: Atrian kesän 2013 uutuudet (pdf ja word)

Liitetiedostot