Atria.com logo

Ilmoittautuminen Atria Oyj:n yhtiökokoukseen 2024

Atria Oy:n yhtiökokous 2024

 

Atria Oyj:n yhtiökokous pidetään 23.4.2024. 

Yhtiökokouksen asiakirjat ja ohjeet ilmoittautumiseen

Atrian vuosi 2023

 

Liikevaihto ja oikaistu liikevoitto kasvoivat vuonna 2023. Voimakkaasti muuttuneessa toimintaympäristössä Atria onnistui hyvin liiketoiminnoissaan. 

 

Kohti hiilineutraalia tulevaisuutta

Olemme tehneet ihmisille ruokaa yli sata vuotta ja haluamme tehdä sitä tulevaisuudessakin. Haluamme turvata ihmisten hyvinvoinnin ja puhtaan ruoantuotannon. Siksi toimimme maapalloa, ihmisiä ja ruokaa kunnioittaen.

etusivu_sustainability_by_Atria_people.png

Töihin meille

Ruoan ilmestyminen suomalaiseen pöytään on jo niin sujuvaa ja normaalia, että siinä on oltava joku suuren mittakaavan juju. Niin siinä onkin. Atrialla se tarkoittaa yllättävän monen ammattiryhmän yhteistyötä.

Ura Atrialla

Meille on tärkeää, että osaamme hommamme ja että meillä voidaan hyvin. Tapamme johtaa on kommunikoivaa, kannustavaa ja kehittävää. Se toimii yhtä vuorenvarmasti kuin tapamme toimia. Näytämme sen, että arvostamme toisiamme ja luotamme tekemisiimme.

pohjoiseurooppalainen ruokatalo

Atria-konserni on Pohjois-Euroopan johtavia ruoka-alan yrityksiä. Tänä vuonna Atria juhlistaa suomalaisilta perhetiloilta 120 vuotta sitten alkanutta ruokamatkaa, jonka resepti kestää tulevillekin sukupolville: Hyvä ruoka – parempi mieli.