Atrian uutuuksilla parempi mieli keväisiin ruokahetkiin

Maailma ympärillämme muuttuu ja ruokahetket sen mukana. Elämä on yhä nopeatempoisempaa, ja sitä leimaa jatkuva ruoan vastuullisuudesta käytävä keskustelu ja kiistely. Kiireen keskellä on välillä vaikea hahmottaa, mitä saa ja voi syödä hyvällä omallatunnolla.

Atria tähtää jatkuvasti parempaan ja kestävämpään kotimaiseen ruoantuotantoon vähentämällä hiilidioksidipäästöjä, minimoimalla hävikkiä ja kehittämällä pakkauksista yhä ekologisempia. Atrialla tehdään joka päivä töitä sen eteen, jotta myös tulevaisuudessa voidaan nauttia hyvää suomalaista ruokaa – sellaista, josta tulee parempi mieli.

Atrian kevään uutuudet tulevat kauppoihin helmikuun alusta alkaen. Tässä esittelyssä mukana herkullisia poimintoja uutuusvalikoimasta.

Viljaporsaan parhaat palat

Atria Viljaporsaan Sisäfilee Paprika-Yrtti n. 500 g

Sisäfilee on possun arvokkain osa, joka maistuu kokonaisena ja pihveinä, nopeasti uunissa ja grillissä valmistettuna. Tämä Atria Viljaporsaan Sisäfilee Paprika-Yrtin lempeä makumaailma tuo kuluttajalle vaihtelua talvikauteen. Mausteina on käytetty paprikaa, chiliä, sipulia, valkosipulia ja mustapippuria. Fileen yrttinen maku syntyy persiljasta, juustokuminasta ja oreganosta. Lihapitoisuus on 78 %.

Valmiiksi maustettua kanan jauhelihaa

Atria Perhetilan Kana Maustettu Jauheliha Fajitas 360 g

Atria Perhetilan Kana Maustettu Jauheliha Fajitas on valmiiksi maustettu, terveellinen, helppo ja nopea arkiruuan moniottelija. Lisää makua jauhelihaan tuo chili ja juustokumina. Valion juustoraaste tekee rakenteesta mehevän. Jauhelihan lihapitoisuus on 85 % ja rasvaa 5,5 %. Pakkauksessa mukana nachopeltiresepti.

Rentoa sormisyötävää

Atria Hornet Snacks Cheesy Chili Bites 600 g

Atria Hornet Snacks Cheesy Chili Bites on maissipaneroitua, mehevää ja luutonta kanan reittä sopivina suupaloina. Mausteisen pehmeä tulisuus saadaan chilistä ja juustosta. Hornet Snacks Bitesit ovat koukuttava vaihtoehto siiville, erityisesti nuorten aikuisten makuun.

Trendikäs marjamaku broilerille

Jyväbroiler Broilerin Filee Rosmariini-karpalo 390 g

Trendikäs uutuus, Jyväbroiler Broilerin Filee Rosmariini-karpalo, nousi kuluttajatesteissä naisten suosikiksi. Skinipakkaus sisältää kaksi anatomista broilerin filettä, joiden pinnalle on ripoteltu yrttien ja marjojen hippusia. Tuote on lisäaineetonta ja antibioottivapaata suomalaista filettä.

Pieniä nappeja lapsiperheiden makuun

Atria Perhetilan Kinkkunappi 150 g

Atria Perhetilan Kinkkunappi on monikäyttöinen pieni viipale, ohuempi kuin normaali kinkkuleikkele. Siitä saa helposti hyvää leivän päälle, pizzaan, tapaksiin ja salaattiin. Kinkkunappien raaka-aine on vastuullisesti, ilman antibiootteja tuotettua ja niissä käytetyn porsaan lihan alkuperä on jäljitettävissä aina tilalle asti. Kinkkunappien lihapitoisuus on korkea, 98 %.

Atria Perhetilan Kananappi 130 g

Atria Perhetilan Kananapit ilahduttavat erityisesti lapsiperheitä. Pienet ja ohuet viipaleet maistuvat sellaisenaan, mutta soveltuvat myös ruoanlaittoon ja leivontaan. Kananappien liharaaka-aine on vastuullisesti, ilman antibiootteja tuotettua ja lihan alkuperä jäljitettävissä aina perhetilalle asti. Kananappien lihapitoisuus on korkea, 94 %.

Premiumia tyylikkäässä pakkauksessa

Atria Artesaani Mureaksi Paahdettu Possupaisti 180 g

Atria Artesaani Mureaksi Paahdetun Possupaistin käsityönä tehdyn aromikas maku ja näyttävä paistopinta houkuttelevat nautiskelijoita. Possupaisti on paahdettu pitkään avonaisissa paistovuoissa ja jäähdytetty kiireettömästi ilman vesihöyryä, minkä tuloksena possupaisti sai täydellisen murean suutuntuman ja uniikin viipalemuodon. Lihapitoisuus on 96 %.

Kuin kotona tehtyjä lihapullia

Atria Artesaani Rustiikkinen Lihapulla 250 g (15 kpl)

Lihapullan paistopinta ja rustiikkinen muoto on tuttu kotikeittiöstä. Tämä mehukas, vähemmän rasvaa sisältävä pyörykkäherkku maistuu taatusti koko perheelle. Lihapullat on valmistettu korkealaatuisesta suomalaisesta naudan- ja sianlihasta. Ne ovat laktoosittomia ja normaalisuolaisia, eivätkä sisällä natriumglutamaattia. Lihapitoisuus 80 %.

Kypsiä luuttomia Hornet Snackseja siipien seuraksi

Atria Hornet Snacks Chicken Bites Buffalo 200 g

Nämä kypsät kanan reisipalat on paneroitu kevyesti maissirouheella ja pintamaustettu lempeän tulisesti. Rentoa ja helppoa sormisyötävää myös kylmänä. Ne ovat erityisesti nuorison ja nuorten miesten mieleen. Tuote on antibioottivapaata suomalaista kanaa. Lihapitoisuus 98 %.

Atria Hornet Snacks Crispy Chicken Fingers 200 g

Herkutteluvalmiita kypsiä kanan fileepaloja, jotka on paneroitu Amerikan malliin tuhdin rustiikkisen rapeaksi. Mehukasta suomalaista kokolihaa myös lasten makuun. Fileepalat maistuvat arjessa, juhlassa, illanvietoissa joko lämmitettyinä tai sellaisenaan kylmänä. Tuotteen lihapitoisuus on 66 %.

Lisätietoja

  • Kuva- ja aineistopyynnöt: tiedottaja Marja Latvatalo, puh. 0400 777 874, marja.latvatalo@atria.com