Atrian syksyn uutuuksilla parempaa mieltä ja helppoutta ruuanlaittoon

Poikkeuksellisen vuoden 2020 ehtiessä syksyyn Atrian on aika kääntää uusi sivu historiassaan uudistamalla brändi-ilmettään. Perusta on edelleen tuttu ja vahva: Perhetiloilta vuodesta 1903. Perinteikäs Atria-brändilogo on uudistunut ja uusi brändi-ilme saadaan myös uutuuspakkauksiin. Pakkauksissa tuodaan selkeämmin tilajäljitettävyys, vastuullisuus ja suomalaisuus.

Syksyn ainutlaatuiset uutuudet inspiroivat kotikokkaajia ja tarjoavat uusia mahdollisuuksia ja vinkkejä ruuanlaittoon. Uutuuslanseerauksissa tarjolla mm. Yhden Pannun kanaa, Atria Murea & Nopea -uutuussarja sekä laadukkaita Atria Artesaani -mikroaterioita. Tässä muutama poiminta syksyn uutuuksista. 

Atria Perhetilan Gourmet Fileeleike & Rosepippuri -mausteöljy 300 g

Viikonloppuisin ja juhlapyhinä Suomi rullaa & maustaa

Atria Viljaporsaan Gourmet Filee Rosepippuri-mausteöljyllä 300 g
Pakkaus sisältää kaksi laadukasta ja kalvotonta ulkofileepihviä kirkkaassa rosepippurilla maustetussa yrttiöljyssä. Tämä hienostunut ja moderni makumaailma puhuttelee etenkin aikuisia. Fileeleikkeiden lihan alkuperä jäljitettävissä Atrian perhetilalle asti. Uusi maustamispakkaus sisältää 20 % vähemmän muovia. Yhdistä lihat ja yrttiöljy pakkauksessa rullaamalla mausteet lihan joukkoon.

Atria Viljaporsaan Minuuttisuikale Fileestä Piparjuuri-Sinappi 350 g

Minuuttisuikaleperhe kasvaa maustetulla possu-uutuudella

Atria Viljaporsaan Minuuttisuikale Fileestä Piparjuuri-Sinappi 350 g
Viljaporsaan fileesuikaleen raikas piparjuuri kruunaa possulle sopivan aromikkuuden. Tämä valmiiksi maustettuna helppo ratkaisu arjen ruoanlaittoon kiireisille perheille. Nopeasti herkullista arkiruokaa!

Atria Wilhelm Snacks Flaming Hot 500 g

Lihaisaa, koukuttavaa, rapsakkaa – ja niin rentoa

Atria Wilhelm Snacks Flaming Hot 500 g
Rapsakan lihaisia suupaloja possusta, ne valmistuvat vartissa. Sopivan tulista naposteltavaa, joten rento illanvietto voi alkaa!

Atria Yhden Pannun Currykana Kookos 500g

Yhden pannun kanat – onnistut varmasti!

Atria Yhden Pannun Currykana Kookos 500g
Atria Yhden Pannun Currykana Kookos sisältää isoja fileeviipaleita lämpimän mausteisessa kastikkeessa. Tuote sisältää juuri sopivasti kastiketta, joka tiivistää maun & mausteet. Twistissä mukana mm. currya, kurkumaa, inkivääriä ja kookoshiutaleiden hippusia. 20 minuutissa koko perheelle maistuvaa arkiruokaa, joka saa kotikokeilta huippuarvosanat.

Atria Yhden Pannun Risottokana Herkkusieni 500 g
Atria Yhden Pannun Risottokana Herkkusieni sisältää reilunkokoisia fileeviipaleita pehmeän aromikkaassa kastikkeessa. Makua antamassa mm. mustapippuri, valkosipuli ja herkkusienten hippuset. Lisäksi ei tarvita muuta kuin purkki ruokakermaa, riisiä ja vettä. Ohjeet löytyvät tuotepakkauksesta.

Atria Perhetilan Kana Paistileike Lempeä Chili 600 g

Luutonta ja mehevää pannulle, uuniin tai grilliin

Atria Perhetilan Kana Paistileike Lempeä Chili 600 g
Atria Perhetilan Kana Paistileikkeen lempeä chilin maku houkuttelee lapsiperheitä. 600 gramman pakkauksesta riittää kanaa isommallekin porukalle. Paistileikkeiden kirkasmarinadia maustaa pikantisti Guajillo-chili.

Atria Wenla kuoreton nakki 280 g

Lempeästi täyteläistä

Atria Wenla kuoreton nakki 280 g
Atria Wenla kuoreton nakki on valmistettu kanan lihasta. Makua antaa aito kanaliemi. Nakit soveltuvat mainiosti keittoihin, kastikkeisiin ja munakkaisiin, kätevää myös grillattuna. Lihapitoisuus 76 %.

Atria Murea & Nopea Possu Pehmeän Pippurinen 250 g

Mureat & nopeat kypsät suikaleet pika-apuna helpompaan arkeen

Atria Murea & Nopea Possu Pehmeän Pippurinen 250 g
Lempeän pippurimausteiset possun kypsät suikaleet suomalaisesta possusta ovat koko perheen makuun. Tästä saa valmiin kastikkeen parissa minuutissa. Ei tarvitse lisätä kuin kerma ja kuumentaa. Monikäyttöinen tuote myös suoraan rasiasta sellaisenaan vaikka wrappiin tai lämpimiin leipiin. Kätevä rasiapakkaus on uudelleen suljettava.

Atria Murea & Nopea Kana Miedosti Mausteinen 250 g
Valmiiksi kypsät, pannulla paahdetut ja miedosti maustetut suikaleet suomalaisesta kananlihasta inspiroi kiireisenkin ruuanlaittajan kokeilunhalua. Suikaleet soveltuvat sellaisenaan vaikka salaattiin tai pizzan päälle. Erinomaisen maun salaisuutena on aito kanafondi. Paketin takakannesta löytyy reseptivinkki ja lisää reseptejä osoitteesta atria.fi/mureajanopea.

Atria Murea & Nopea Nauta Miedosti Mausteinen 200 g
Erittäin mureita miedosti maustettuja kypsiä suikaleita suomalaisesta naudanlihasta suoraan rasiasta kylmiin ja lämpimiin ruokiin, vaikkapa patongin täytteeksi. Lisää arjen käyttövinkkejä löytyy takakannesta ja osoitteesta atria.fi/mureajanopea. Tuotteen lihapitoisuus 94 %.

Atria Artesaani Kanaa ja Paahdettuja Kasviksia Pinaatti-Perunamuusilla ja Paprikavoi 300 g

Parasta valmista Atria Artesaanista

Atria Artesaani Kanaa ja Paahdettuja Kasviksia Pinaatti-Perunamuusilla ja Paprikavoi 300 g
Valmisruokamakutestin voittaja, jossa laadukkaat ja herkulliset raaka-aineet erottuvat selkeästi. Suomalaisen kanan maukkaimpia paloja pariloituna sekä paahdettuja paprikoita ja porkkanoita antamassa makua ja väriä. Paprikavoi tuo annokseen mehukkuutta ja makua ja pinaatti-perunamuusi yllättää iloisesti. Tuote sisältää paljon proteiinia ja 99 g kasviksia, eli 40 % päivän kasviksista. Energiaa annoksessa on 402 kcal.

Atria Artesaani Kanaa ja Paahdettuja Juureksia Lehtikaalihummuksella 300 g
Suomalaista mehukasta kanaa pariloituna ja mukana selkeästi erottuvaa silmäruokaa punajuuresta ja lehtikaalista. Lehtikaalihummus tarjoaa modernin ja mehukkaan säväyksen. Ateriassa on runsaasti proteiinia ja kuitua sekä 165 g kasviksia, eli 66 % päivän kasviksista. Energiaa annoksessa on 540 kcal.

Atria VegYou Paahdetut Kasvikset ja Hernebolognese 300 g

Täysin vegaaninen kotimaisista raaka-aineista

Atria VegYou Paahdetut Kasvikset ja Hernebolognese 300 g
Täysin vegaaninen Atria VegYou Paahdetut Kasvikset ja Hernebolognese on valmistettu kotimaisista raaka-aineista ilman soijaa ja palmuöljyä. Herkullinen suosikkimaku ja mukava suutuntuma syntyvät kotimaisista kasviksista. Ateria on proteiinin lähde ja myös gluteeniton.

Lisätietoja

 

  • Kuva- ja aineistopyynnöt: tiedottaja Marja Latvatalo, puh. 0400 777 874, marja.latvatalo@atria.com