Tiedotteet

Possulive on täällä taas: Atria lähettää liveä Honkalan antibioottivapaalta tilalta 5.3.2019 kello 8–20

4.3.2019 10:00
Possulive on täällä taas: Atria lähettää liveä Honkalan antibioottivapaalta tilalta 5.3.2019 kello 8–20

Muistatko, mitä tapahtui viime keväänä? Atrian ensimmäinen Possulive, tietenkin. Nyt Atria lähettää jälleen suoraa verkkolähetystä Atrian antibioottivapaaseen sikaketjuun kuuluvalta Honkalan tilalta tiistaina 5. maaliskuuta kello 8–20.

Atrialaisten eläinten hoito on ensiluokkaista. Eläinten hyvinvointia seurataan tarkasti tiiviissä yhteistyössä tilallisten kanssa. Eläimet saavat syödäkseen puhdasta rehua, joka koostuu valtaosin suomalaisesta viljasta. Atrialaiset possut elävät virikkeellisessä ympäristössä, jossa niillä on tilaa riittävästi ympärillään. Koska possut voivat hyvin, niitä lääkitään vain tarpeeseen. Atrian Antibioottivapaa -merkintä kertoo, ettei possujen kasvatuksessa ole käytetty lainkaan antibiootteja.

Maailman puhtaimman lihan tuotanto kestää tarkastelun. Tämän vuoksi Atria lähettää jälleen livelähetystä suoraan sopimustuotantotilaltaan Nurmosta. Päivän aikana katselijat pääsevät seuraamaan possujen peuhaamista suoraan niiden karsinaan. Honkalan tila kuuluu Atrian antibioottivapaaseen Atria Sika -ketjuun.

- Hyvin hoidettu possu on terve possu. Atrian tuottajat ovat todellisia edelläkävijöitä Suomessa ja koko maailmassa, kertoo Atrian eläinlääkäri Taneli Tirkkonen.

Tule seuraamaan Possuliveä tiistaina 5. maaliskuuta kello 8–20: www.atria.fi/maailmanpuhtain

Atria lähetti ensimmäisen Possuliven keväällä 2018.

Kysy nyt! Asiantuntijat vastaavat

Nyt yleisöllä on myös mahdollisuus esittää kysymyksiä atrialaisille asiantuntijoille possujen hoitoon liittyen. Atrian Facebookissa nähdään live-keskustelu tiistaina 5. maaliskuuta kello 9 alkaen. Paikalla ovat Honkalan tilan isäntä Pentti Honkala, Atria Tuottajien Atria Sika -ketjun kehityspäällikkö Niina Immonen ja eläinlääkäri Taneli Tirkkonen. Live kuvataan Honkalan tilan yhteydessä olevassa showroomissa, josta on suora näkymä myös Possuliven possujen karsinoihin.

Miten meidän possuja hoidetaan? Asiantuntijat vastaavat Facebookin suorassa lähetyksessä 5.3. klo 9!


Lähetä kysymyksesi asiantuntijoille ennen livelähetystä www.facebook.com/atriaAtria on Pohjoismaiden, Venäjän ja Viron johtavia liha- ja ruoka-alan yrityksiä. Olemme asiakkaidemme, henkilöstömme ja omistajiemme arvostama yli 110-vuotias yritys. Yrityksemme uusiutuminen ja kasvu perustuvat erinomaiseen kaupalliseen osaamiseen, tehokkaaseen toimintaan ja yhtenäiseen, kestävää menestystä arvostavaan toimintatapaan.

Päätuotteemme, Hyvä Ruoka, tuottaa paremman mielen ja kestävää arvoa kaikille sidosryhmillemme. Hyvä ruokamme on vastuullisesti ja eettisesti tuotettua, ravitsevaa ja turvallista. Liikevaihtomme vuonna 2018 oli noin 1,44 miljardia euroa ja palveluksemme oli noin 4 460 liha- ja ruoka-alan osaajaa Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa, Venäjällä ja Virossa. Atria Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä vuodesta 1991 lähtien.

Lisätietoja:
Atria yrityksenä: www.atria.com
Kotikokkaajat: www.atria.fi
Atrialaiset blogikirjoitukset: www.atriablogi.fi

Avainsanat