Tiedotteet

Maailman paras pihvi tulee Atrialta!

11.7.2019 15:03
Maailman paras pihvi tulee Atrialta!

Atrian suomalainen nurminaudan entrecote on valittu maailman parhaaksi pihviksi World Steak Challenge -kilpailussa Dublinissa. Atrian tanskalainen yhteistyökumppani JN Meat International osallistui kilpailuun Atrian naudanlihatuotteilla ja voitti maailman parhaan pihvin tittelin jo toisen kerran peräkkäin. JN Meatin valmistama nurmella ruokittu ayrshire-rotuinen naudanliha voitti kokonaiskilpailun lisäksi ykköspalkinnot parhaana RibEye -pihvinä (entrecote-pihvi) ja GrassFed -tuotteena (nurmella ruokittu).

- Olemme todella ylpeitä tästä palkinnosta, korkealaatuinen ja hyvän makuinen liha on meille erityisen intohimon kohde, toteaa JN Meat Internationalin perustaja ja omistaja John Sashi-Nielsen.

Kilpailun tuomaristo oli arvioinut voittajapihvin makua ja rasvan koostumusta täydellisyyttä hipovaksi. Kilpailun taso oli historiallisen kova, mutta suomalainen naudanliha nousi selvästi kilpailun ykköseksi.

- Atrian toimittama naudanliha voitti toisen kerran peräkkäin maailman parhaan pihvin tittelin, mikä on loistava saavutus! Toimitamme JN Meat Internationalille Tanskaan kaksi kertaa viikossa laadukasta suomalaista naudan lihaa ja sieltä he valitsivat parhaat palat mukaan kilpailuun. Onhan tämä aivan upea asia Atrialle ja meidän tuottajille. Tietysti myös koko Suomelle, iloitsee Atria Suomen viennistä vastaava johtaja Markku Hirvijärvi.

Lisätietoja antaa Atria Suomen viennistä vastaava johtaja Markku Hirvijärvi, puh. 040 773 9276.

Kilpailun verkkosivut:

https://www.worldsteakchallenge.com/2019-winners/


Atria on Pohjoismaiden, Venäjän ja Viron johtavia liha- ja ruoka-alan yrityksiä. Olemme asiakkaidemme, henkilöstömme ja omistajiemme arvostama yli 110-vuotias yritys. Yrityksemme uusiutuminen ja kasvu perustuvat erinomaiseen kaupalliseen osaamiseen, tehokkaaseen toimintaan ja yhtenäiseen, kestävää menestystä arvostavaan toimintatapaan.

Päätuotteemme, Hyvä Ruoka, tuottaa paremman mielen ja kestävää arvoa kaikille sidosryhmillemme. Hyvä ruokamme on vastuullisesti ja eettisesti tuotettua, ravitsevaa ja turvallista. Liikevaihtomme vuonna 2018 oli noin 1,44 miljardia euroa ja palveluksemme oli noin 4 460 liha- ja ruoka-alan osaajaa Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa, Venäjällä ja Virossa. Atria Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä vuodesta 1991 lähtien.

Lisätietoja:
Atria yrityksenä: www.atria.com
Kotikokkaajat: www.atria.fi
Atrialaiset blogikirjoitukset: www.atriablogi.fi

Avainsanat