Jyväbroilerin kevään 2019 uutuudet: Jyväbroilerit uudessa pakkauksessa

Jyväbroiler-fileet saavat kevään korvalla ylleen uudet pakkaukset. Tuttua vihreää tunnusväriä korostavat pakkaukset tuovat esiin laadukkaiden broilerin fileiden parhaat puolet. Jyväbroiler-pakkauksiin uutena elementtinä lisättävä alueellinen jäljitettävyysmerkki allekirjoittaa takuun suomalaisesta alkuperästä. Uusi pakkaus avautuu siististi ja helposti jokaisesta kulmasta. Fileet on kätevä siirtää pakkauksesta paistumaan pannulle.

Tämän kevään Jyväbroiler-uutuudet tulevat kauppoihin helmikuun alussa.
Tutustu muihin kevään uutuuksiin: www.jyvabroiler.fi

Välimerellisesti maustettu uutuus onnistuu aina

Jyväbroiler Broilerin Filee & Yrttiöljy Pesto 370 g sisältää broilerin fileitä, jotka voi itse viimeistellä pestonmakuisella yrttiöljyllä. Pakkauksessa on mukana maustepussi jälkimaustamiseen tai dipiksi. Fileet paistuvat mehukkaaksi helposti pannulla tai uunissa.

Lisätietoja: Tuoteryhmäpäällikkö Johanna Hyytinen, puh. 040 586 0645, johanna.hyytinen@atria.com

Vähärasvaisempi vaihtoehto leivänpäälle

Jyväbroiler Broilerin Maalaisfileeviipale 180 g erottuvat edukseen uuden isomman viipalekoon ansiosta. Tämä laadukas leikkele on valmistettu suomalaisesta antibioottivapaasti kasvaneesta broilerin fileestä. Sen lihapitoisuus on 91 %. Fileeviipaleet soveltuvat mainiosti ruuanlaittoon, leivän tai pitsan päälle, salaatteihin mutta myös sellaisenaan herkutteluun.

Lisätietoja: Tuoteryhmäpäällikkö Kaisa Kettula, puh. 0400 866 734, kaisa.kettula@atria.com

Kuva- ja aineistopyynnöt: tiedottaja Marja Latvatalo, puh. 0400 777 874, marja.latvatalo@atria.com