Atrian syksyn uutuudet puhdasta lähiruokaa

Sadonkorjuun aikaan kiinnitetään huomiota kotimaisiin raaka-aineisiin ja puhtaaseen lähiruokaan. Tutkimuksen mukaan ruoan alkuperä on kauppareissulla yhä isommassa roolissa, sillä 69 prosentille kuluttajista suomalaisuus on hintaa tärkeämpi ostoperuste. 62 prosenttia kuluttajista pitää ruoan jäljitettävyyttä hyvin tärkeänä ostoperusteena. Suomalainen haluaa tietää tilan tarkkuudella ostamansa tuotteen alkuperän. (Lähde: TNS Mind Monitor Ruoka 2018)

Atrian syyskauden uutuudet tulevat kauppoihin syyskuun alusta alkaen. Tässä esittelyssä poimintoja syyskauden Atrian herkullisista antimista. 

Atria Minuuttilastu Naudan Fileestä Bulgogi 300 g 

Kun aika on kortilla

Atria Minuuttilastu Naudan Fileestä Bulgogi 300 g

Nopeasti kypsyvää, ohuiksi lastuiksi leikattua naudanlihaa. Minuuttilastu on valmistettu kalvottomasta naudan ulkofileestä ja maustettu trendikkäällä korealaisella bulgogi-marinadilla. Tuotteen lihapitoisuus on 70 prosenttia. Atrian minuuttisuikaleet ovat nopeaa ja helppoa ruuanlaittoa silloin, kun aika on kortilla kiireisillä uraohjuksilla, aktiivisilla aikuisilla tai vauhdikkailla perheillä.

Atria Viljaporsaan Minilankku 450 g

Suosittu lankku uusissa mitoissa

Atria Viljaporsaan Minilankku 450 g

Miedosti suolattu porsaan ulkofilee lyhyemmässä pannullekin sopivassa koossa. Tuotteen lihapitoisuus on 89 prosenttia. Mureaa ja maukasta lyhyempää lankkua suositun Fileelankun rinnalle.

Atria Perhetilan Sadonkorjuukana Omena-siideri n. 1,3 kg

Sadonkorjuujuhlien kuningatar hurmaa raikkaalla maullaan

Atria Perhetilan Sadonkorjuukana Omena-siideri n. 1,3 kg

Mehevästi pintamaustettu kana, jossa hennon raikas omenasiiderin maku. Tämä sadonkorjuujuhlien kuningatar valmistuu kätevästi omassa vuoassaan uunissa reilussa tunnissa. Vuoassa on kaksi kanan puolikasta.

Atria Hornet Snacks Wings & Glaze 750 g

Uusi verraton makunautinto napostelijoille

Atria Hornet Snacks Wings & Glaze 750 g

Pintamaustetuissa broilerin siipipaloissa riittää naposteltavaa useammalle herkuttelijalle illanistujaisiin. Hornet-siipien lihapitoisuus on 91 prosenttia. Pakkauksessa mukana Cajun Honey Glaze -kastikepussi, jolla uunissa kypsennetyt siivet voi jälkimaustaa.

Jyväbroiler Naturelli Iso Suikale Broilerin Fileestä 330 g

Mehukas uutuus taipuu moneen

Jyväbroiler Naturelli Iso Suikale Broilerin Fileestä 330 g

Jyväbroilerin isot suikaleet broilerin fileestä ovat maustamaton vaihtoehto kulinaristeille. Nämä reilunkokoiset suikaleet ovat lisäaineettomia ja antibioottivapaita.

Jyväbroiler Tomaatti-basilika Puolikas Broileri n. 650 g

Jyväbroileria pienille talouksille

Jyväbroiler Tomaatti-basilika Puolikas Broileri n. 650 g

Verrattoman murea tomaatilla ja basilikalla maustettu broileri ruokapöytään sellaisenaan tai lisukkeiden kanssa. Puolikas valmiiksi maustettu broileri on juuri sopivan kokoinen pienille talouksille. Broilerin valmistusaika uunissa on noin tunti. Lihapitoisuus 87 prosenttia.

Atria Wenla kuorellinen kananakki 360 g

Wenlasta Wernerin kumppani

Atria Wenla kuorellinen kananakki 360 g

Nyt saadaan kuorellinen Atria Wenla -kananakki Werneri-hittinakin rinnalle!  Nakin maku tulee aidosta lihaliemestä ja sen lihapitoisuus on 76 prosenttia.

Atria Kanapalvi 300 g

Atrian uutuusleikkeleet sydänmerkkituotteita

Atria Kanapalvi 300 g

Atria Kanapalvi on kotimaisesta broilerin fileestä ja rintalihasta valmistettu leikkele. Tämä rehellinen perusleivänpäällinen maistuu kaikille, eikä siinä ole rasvaakaan kuin alle 4 prosenttia. Lihapitoisuus on 65 prosenttia. Sydänmerkkituote.

Atria Ohuen Ohut Kanapalvi 275 g

Atria Ohuen Ohut Kanapalvi 275 g

Atria Ohuen Ohut Kanapalvi on suomalaisesta broilerin fileestä ja rintalihasta valmistettu leikkele. Keveän ruuan ystäville ohuita viipaleita, jotka sisältävät rasvaa alle 4 prosenttia. Kanapalvin lihapitoisuus on 65 prosenttia. Sydänmerkkituote.

Atria Kana-maissitikku 230 g

Ruokaa pöytään ja vähän äkkiä!

Atria Kana-maissitikku 230 g

Atria Kana-maissitikut ovat maissipaneroitua kypsää kanaa, joten niitä tarvitsee vain lämmittää ja heti valmista naposteluun ja ruoanlaittoon. Kana-maissitikut ovat erityisesti lapsiperheiden mieleen. Tuotteen lihapitoisuus on 42 prosenttia. Pakkauksessa mukana kurkkumajoneesi 30 g.

Atria Kasvistikku 230 g

Atria Kasvistikku 230 g

 Atria Kasvistikku on vetoava yhdistelmä kasviksia, sisältää mm. porkkanaa ja papuja. Tuotteen kasvispitoisuus on 45 prosenttia. Pakkauksessa mukana maukas dippi 30 g.

Atria Heat & Eat Jamaican Curry 350 g

Kuin kaukomatka omassa keittiössä

Atria Heat & Eat Jamaican Curry 350 g

Lämmittämistä vaille valmis vegaaninen ateria, jonka höysteenä on käytetty isoja kasvispaloja, bataattia, porkkanaa ja lehtikaalia. Eksoottinen vaihtoehto kookoskerman ja curryn ystäville.

Lisätietoja

  • Kuva- ja aineistopyynnöt: tiedottaja Marja Latvatalo, puh. 0400 777 874, marja.latvatalo@atria.com