Tiedotteet

Atria Suomi suunnittelee tuotannon tehostamista Nurmon sikaleikkaamossa

8.1.2019 14:10
Atria Suomi suunnittelee tuotannon tehostamista Nurmon sikaleikkaamossa

Atria Suomi suunnittelee tuotantotoimintojensa tehostamista ja sopeuttamista Nurmon sikaleikkaamossa. Suunnitelluilla toimenpiteillä Atria pyrkii parantamaan liiketoiminnan kannattavuutta ja kilpailukykyä.

Atria Suomi käynnistää suunnitelmaan liittyvät yhteistoimintaneuvottelut, jotka koskevat koko Nurmon sikaleikkaamon henkilöstöä. Neuvottelut henkilöstön kanssa koskien uudelleenjärjestelyjä aloitetaan 15.1.2019.

Atrian arvion mukaan uudelleenjärjestelyillä saavutetaan noin 1,5 miljoonan euron vuotuiset säästöt, jotka toteutuisivat vuoden 2020 alusta lähtien. Tämä tarkoittaisi työn määrän vähentymistä noin 65 henkilötyövuoden verran. Työn määrän mahdollinen väheneminen pyritään toteuttamaan sisäisten järjestelyjen ja siirtojen kautta.

Atria käynnisti Nurmon sikaleikkaamon rakentamiseen ja uudistamiseen liittyvän investointihankkeen tammikuussa 2015. Investoinnin arvo oli noin 36 miljoonaa euroa. Investointi saatiin kokonaisuudessaan valmiiksi vuoden 2017 aikana.


Lisätietoja antaa Atria Suomen lihaliiketoiminnasta vastaava johtaja Markku Hirvijärvi, p. 040 773 9276.


Atria on Pohjoismaiden, Venäjän ja Viron johtavia liha- ja ruoka-alan yrityksiä. Olemme asiakkaidemme, henkilöstömme ja omistajiemme arvostama 115-vuotias yritys. Yrityksemme uusiutuminen ja kasvu perustuvat erinomaiseen kaupalliseen osaamiseen, tehokkaaseen toimintaan ja yhtenäiseen, kestävää menestystä arvostavaan toimintatapaan.

Päätuotteemme, Hyvä Ruoka, tuottaa paremman mielen ja kestävää arvoa kaikille sidosryhmillemme. Hyvä ruokamme on vastuullisesti ja eettisesti tuotettua, ravitsevaa ja turvallista. Liikevaihtomme vuonna 2017 oli noin 1,44 miljardia euroa ja palveluksemme oli noin 4 500 liha- ja ruoka-alan osaajaa Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa, Venäjällä ja Virossa. Atria Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä vuodesta 1991 lähtien.

Lisätietoja:
Atria yrityksenä: www.atria.com
Kotikokkaajat: www.atria.fi
Atrialaiset blogikirjoitukset: www.atriablogi.fi

Avainsanat