Tiedotteet

Suomen paras nakkimakkara 2018: Atria Rehti Chorizo

20.9.2018 13:07
Suomen paras nakkimakkara 2018: Atria Rehti Chorizo

Akateeminen Kiuas-Seura r.y. on valinnut vuoden 2018 parhaaksi nakkimakkaraksi Atria Rehti Chorizo Nakin.

Tuomaristo arvioi Atrian Chorizo nakkia seuraavasti: "Lihaisa, suolaa löytyy, massan puruvastus suorastaan yllättää, paljon mausteita, chili tuntuu myös mutta pysyy hallinnassa, tasapainoinen mausteutus meheväntuntuisesasa nakissa."

Palkittuja makkaraluokkia on yhteensä kuusi ja parhaimmat palkitaan kunniakirjoilla Akateemisen Kiuas-Seuran XXVII vuosijuhlan yhteydessä.

Lisätietoja antaa: Pekka Honkaranta, tuoteryhmäpäällikkö, Atria Suomi Oy, puh. 040 359 0441, pekka.honkaranta@atria.com

Akateemisen Kiuas-Seuran tiedote 20.9.18: https://bit.ly/2xwmwao


Atria on Pohjoismaiden, Venäjän ja Viron johtavia liha- ja ruoka-alan yrityksiä. Olemme asiakkaidemme, henkilöstömme ja omistajiemme arvostama 115-vuotias yritys. Yrityksemme uusiutuminen ja kasvu perustuvat erinomaiseen kaupalliseen osaamiseen, tehokkaaseen toimintaan ja yhtenäiseen, kestävää menestystä arvostavaan toimintatapaan.

Päätuotteemme, Hyvä Ruoka, tuottaa paremman mielen ja kestävää arvoa kaikille sidosryhmillemme. Hyvä ruokamme on vastuullisesti ja eettisesti tuotettua, ravitsevaa ja turvallista. Liikevaihtomme vuonna 2017 oli noin 1,44 miljardia euroa ja palveluksemme oli noin 4 500 liha- ja ruoka-alan osaajaa Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa, Venäjällä ja Virossa. Atria Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä vuodesta 1991 lähtien.

Lisätietoja:
Atria yrityksenä: www.atria.com
Kotikokkaajat: www.atria.fi
Atrialaiset blogikirjoitukset: www.atriablogi.fi

Avainsanat