Kevyesti parempi Jyväbroiler maistuu kesällä

Jyväbroiler tuo kesään herkullisen kevyitä uutuuksia, mm. käteviä vartaita, kypsäksi grillattua filettä, kevyttä meetvurstia. Tutustu muihin Jyväbroiler-tuotteisiin verkkosivuilla, www.jyvabroiler.fiUutuudet saatavilla kaupoissa toukokuun alussa.

Jyväbroiler Teriyaki Broilerin Fileevarras 470 g

Jyväbroiler Teriyaki Broilerin Fileevarrasonfileestä leikattuja ja kirkasmarinoituja broilerikuutioita vartaassa. Makuna trendikäs ja koukuttava teriyaki. Valmiiksi tikutetut fileekuutiot ovat käteviä grillata, mutta helppoja kypsentää myös uunissa tai pannulla. Fileevartaiden lihapitoisuus on 74 %.

Jyväbroiler Broilerimeetvursti 100 g

Meetvurstia suomalaisesta broilerinlihasta. 100 grammaan tuotetta on käytetty 137 grammaa lihaa. Broilerimeetvurstissa on rasvaa vain 14 %. Kevyen herkullista leivälle, naposteluun, ruuanlaittoon.

Jyväbroiler Broilerin Filee 240 g

Kypsää monikäyttöistä broilerin filettä nopeasti ja helposti tarjolle. Filee on valmiiksi suolattu ja maustamaton. Pakkaus sisältää neljä fileetä. Kypsä broilerin filee soveltuu moneen: salaatteihin, leivälle, pizzaan, tortilloihin.

Lisätietoja

  • www.jyvabroiler.fi
  • Siipikarjatuotteet (Jyväbroiler Teriyaki Broilerin Fileevarras): tuoteryhmäpäällikkö Johanna Hyytinen, puh. 040 586 0645, johanna.hyytinen@atria.com
  • Leivänpäälliset (Jyväbroiler Broilerimeetvursti): tuoteryhmäpäällikkö Kaisa Kettula, puh. 0400 866 734, kaisa.kettula@atria.com
  • Valmisruoka (Jyväbroiler Broilerin Filee): tuoteryhmäpäällikkö Katja Latvala, puh. 040 830 6930, katja.latvala@atria.com, tuotepäällikkö Eeva Juva, puh. 040 585 5258, eeva.juva@atria.com
  • Kuva- ja aineistopyynnöt: tiedottaja Marja Latvatalo, puh. 0400 777 874, marja.latvatalo@atria.com

Olemme päivittäneet verkko- ja mobiilipalveluidemme tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen ("GDPR") vaatimuksia. Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme verkko- ja mobiilipalveluidemme käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta. Lue lisää.

Ok