Tiedotteet

Juhannuksen kunniaksi Atria Wilhelm tuo grilliruoan seuraksi APA-oluen

18.6.2018 09:25
Juhannuksen kunniaksi Atria Wilhelm tuo grilliruoan seuraksi APA-oluen

Monelle suomalaiselle tuttu grillituotteiden sarja laajenee, kun ruoat saavat rinnalleen oluen.

Erityisesti grillimakkaroista tunnettu Atria Wilhelm -tuoteperhe on laajentunut jo aiemmin tänä kesänä, kun myyntiin on tullut kypsiä lihoja; pekonia, sisäfileetä ja ribsejä. Samalla Wilhelm on saanut myös uuden ulkoasun. Nyt juhannuksen kunniaksi Wilhelm-tuotteiden valikoima kasvaa entisestään, kun hyllyille saapuu Wilhelm-olut.

Uusi aluevaltaus

Atrian logoa ei ole koskaan ennen nähty juoman kyljessä. Uudessa oluessa on kyse kokeilusta, joka sai alkunsa Wilhelm-tapahtumasta. – Järjestimme toukokuun alussa Wilhelm-kisastudion grilliherkkujen ystäville ja tahdoimme yllättää paikalle saapuvat vieraat. Niinpä päädyimme valmistamaan tuohon tilaisuuteen pienen erän Wilhelm-olutta yhteistyössä Olarin Panimon kanssa. Uusi olut herätti runsaasti kiinnostusta ja keräsi niin paljon kehuja, että halusimme saada sen myyntiin muiden Wilhelm-tuotteiden rinnalle, kertoo Atrian Brändijohtaja Salla Eklund.

Palanpainikkeeksi grilliruoalle

Oluthyllyillä on nykyään todella paljon valinnanvaraa, joten sopivan juoman löytäminen nimenomaan tuhtien grilliruokien kanssa nautittavaksi voi aiheuttaa päänvaivaa. – Wilhelm-olut on suunniteltu ja valmistettu nimenomaisesti lihaisien grilliherkkujen kanssa nautittavaksi. Kyseessä on raikas American Pale Ale -olut, jossa on häivähdys sitruunaa ja greippiä.

Olarin Panimo on valmistanut Wilhelm-olutta rajoitetun erän, ja se on myynnissä Ruoholahden K-Citymarketissa. – Tavoitteenamme on tietysti palvella Wilhelmin ystäviä yhä paremmin ja tarjota uusia makuja ja kokemuksia ruokapöydän ääressä. Uskomme, että Wilhelm-olut tukee mainiosti tätä tavoitetta, päättää Eklund.

Lisätiedot:
Atria Suomi Oy, brändijohtaja Salla Eklund, puh. 040 5932 664, salla.eklund@atria.com


Atria on Pohjoismaiden, Venäjän ja Viron johtavia liha- ja ruoka-alan yrityksiä. Olemme asiakkaidemme, henkilöstömme ja omistajiemme arvostama 115-vuotias yritys. Yrityksemme uusiutuminen ja kasvu perustuvat erinomaiseen kaupalliseen osaamiseen, tehokkaaseen toimintaan ja yhtenäiseen, kestävää menestystä arvostavaan toimintatapaan.

Päätuotteemme, Hyvä Ruoka, tuottaa paremman mielen ja kestävää arvoa kaikille sidosryhmillemme. Hyvä ruokamme on vastuullisesti ja eettisesti tuotettua, ravitsevaa ja turvallista. Liikevaihtomme vuonna 2017 oli noin 1,44 miljardia euroa ja palveluksemme oli noin 4 500 liha- ja ruoka-alan osaajaa Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa, Venäjällä ja Virossa. Atria Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä vuodesta 1991 lähtien.

Lisätietoja:
Atria yrityksenä: www.atria.com
Kotikokkaajat: www.atria.fi
Atrialaiset blogikirjoitukset: www.atriablogi.fi

Avainsanat