Tiedotteet

Best-In on kotimainen vaihtoehto – 100 prosenttisesti suomalaisesta lihasta ja kasviksista valmistetut lemmikkien ruoat

29.5.2018 08:42
Best-In on kotimainen vaihtoehto – 100 prosenttisesti suomalaisesta lihasta ja kasviksista valmistetut lemmikkien ruoat

Best-In Oy valmistaa lemmikkieläinruokia kissoille ja koirille. Kaikki Best-Inin tuotteissa käytetyt liha- ja kasvisraaka-aineet ovat suomalaista alkuperää. Viimepäivinä mediassa on noussut keskustelua lemmikkieläinruokien alkuperästä ja laadusta.

- Tuotteidemme sika-, nauta ja siipikarjan liharaaka-aine tulee suomalaisilta tiloilta. Samoin myös kasvikset ovat kotimaisia, paitsi silloin, jos esimerkiksi huonon satokauden johdosta kotimaisia kasviksia ei ole saatavilla. Suomessa tuotantoeläinten kasvatuksessa antibiootteja ja muita lääkkeitä käytetään vain sairauksien hoitoon. Niitä ei anneta kasvun edistämiseksi. Lisäksi tuotteemme ovat väri-, säilöntä- ja lisäaineettomia, kertoo Best-In Oy:n toimitusjohtaja Esa Mäki.

- Best-In -tuotteet valmistetaan Kuopiossa ja meillä on lähes 50 vuoden historia lemmikkieläinruokien valmistuksesta. Kun raaka-aineet tulevat Suomesta, tiedämme niiden alkuperän ja voimme olla varmoja niiden laadusta ja turvallisuudesta. Tuotteet valmistetaan Suomen lainsäädännön mukaisesti. Me olemme Eviran valvoma tuotantolaitos ja meillä on laatu- ja ympäristösertifioinnit ISO 9001:2015 ja ISO 14001:2015, kertoo Mäki.

Lisätietoja antaa Best-In Oy:n toimitusjohtaja Esa Mäki, puh. 044 032 1079.


Best-In Oy on Atria Oyj:n omistama koiran- ja kissanruokaa valmistava yhtiö.

Atria on Pohjoismaiden, Venäjän ja Viron johtavia liha- ja ruoka-alan yrityksiä. Olemme asiakkaidemme, henkilöstömme ja omistajiemme arvostama 115-vuotias yritys. Yrityksemme uusiutuminen ja kasvu perustuvat erinomaiseen kaupalliseen osaamiseen, tehokkaaseen toimintaan ja yhtenäiseen, kestävää menestystä arvostavaan toimintatapaan.

Päätuotteemme, Hyvä Ruoka, tuottaa paremman mielen ja kestävää arvoa kaikille sidosryhmillemme. Hyvä ruokamme on vastuullisesti ja eettisesti tuotettua, ravitsevaa ja turvallista. Liikevaihtomme vuonna 2017 oli noin 1,44 miljardia euroa ja palveluksemme oli noin 4 500 liha- ja ruoka-alan osaajaa Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa, Venäjällä ja Virossa. Atria Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä vuodesta 1991 lähtien.

Lisätietoja:
Best-In: www.best-in.fi
Atria yrityksenä: www.atria.com
Kotikokkaajat: www.atria.fi
Atrialaiset blogikirjoitukset: www.atriablogi.fi