Tiedotteet

Atrian sijoittajaviestinnälle tunnustusta

23.5.2018 13:35
Atrian sijoittajaviestinnälle tunnustusta

Atria Oyj sijoittui tänään toiseksi Parhaat sijoittajasivut -kilpailussa keskisuurten yhtiöiden sarjassa. Kilpailun järjesti Suomen Pörssisäätiö ja Suomen Sijoitusanalyytikot ry. Kilpailussa arvioitiin kaikkien kotimaisten listautuneiden yhtiöiden suomenkieliset verkkosivut.

Parhaat sijoittajasivut -kilpailun tavoitteena on kehittää sijoittajaviestintää nostamalla esiin parhaita käytäntöjä. Yrityksen verkkosivuilla keskeinen rooli sijoittajaviestinnässä.

Tuomariston puheenjohtajan professori Jarmo Leppiniemen mukaan suomalaisten yhtiöiden sijoittajasivut ovat kehittyneet vuosi vuodelta ja taso on korkea kansainvälisestikin mitattuna. Leppiniemi piti kilpailun kärkeä hyvin tasaväkisenä.

− Pyrimme aina Atrian viestinnässä sidosryhmälähtöisyyteen, mikä korostuu erityisesti sijoittajaviestinnässä. Laiskalle lukijalle pitää tarjota tietoa riittävän nopeasti ja helposti. Vaativalle lukijalle tarjotaan syventävää tietoa ja mahdollisuus dialogiin sosiaalisen median avulla. Sijoittajaviestinnän kehittämisen painopistealueita ovat viime vuosina olleetkin sosiaalisen median hyödyntäminen viestintäkanavana ja strategian tarinallistaminen. Olemme erittäin ylpeitä saamastamme tunnustuksesta, toteaa Atrian viestintä- ja IR-päällikkö Hanne Kortesoja.

Lisätietoja: Hanne Kortesoja, viestintä- ja IR-päällikkö, Atria Oyj, puh. 0400 638 839, hanne.kortesoja@atria.com

Lue lisää kilpailusta:

www.porssisaatio.fi/blog/2018/05/23/porssisaatio-ja-sijoitusanalyytikot-ry-palkitsivat-suomen-parhaat-sijoittajasivut-2018/


Atria on Pohjoismaiden, Venäjän ja Viron johtavia liha- ja ruoka-alan yrityksiä. Olemme asiakkaidemme, henkilöstömme ja omistajiemme arvostama 115-vuotias yritys. Yrityksemme uusiutuminen ja kasvu perustuvat erinomaiseen kaupalliseen osaamiseen, tehokkaaseen toimintaan ja yhtenäiseen, kestävää menestystä arvostavaan toimintatapaan.

Päätuotteemme, Hyvä Ruoka, tuottaa paremman mielen ja kestävää arvoa kaikille sidosryhmillemme. Hyvä ruokamme on vastuullisesti ja eettisesti tuotettua, ravitsevaa ja turvallista. Liikevaihtomme vuonna 2017 oli noin 1,44 miljardia euroa ja palveluksemme oli noin 4 500 liha- ja ruoka-alan osaajaa Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa, Venäjällä ja Virossa. Atria Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä vuodesta 1991 lähtien.

Lisätietoja:
Atria yrityksenä: www.atria.com
Kotikokkaajat: www.atria.fi
Atrialaiset blogikirjoitukset: www.atriablogi.fi