Tiedotteet

Atrian kevään uutuudet: Puhtaasti suomalaista, perheiltä perheille

24.1.2018 09:58
Atrian kevään uutuudet: Puhtaasti suomalaista, perheiltä perheille

Atrian tämän kevään uutuudet ovat puhdasta kotimaista ruokaa. Valikoimissa on mukana herkullisia uusia makuja, joilla saadaan vaihtelua ruokapöytään.

Kuluttaja voi valita kaupan lihahyllystä omien arvojensa mukaan ja entistä vastuullisemmin kanaa ja helmikuusta alkaen myös possua. Atria Perhetilan -tuotteiden pakkaukset kertovat lihan alkuperän lisäksi myös sen, miten eettisesti liha on tuotettu. Miten kanat ja possut on hoidettu niin hyvin, että eläimet eivät missään elämänsä vaiheessa ole saaneet antibiootteja.

Tutustu Atrian kevään uutuustuotteisiin tästä linkistä.


Atria on Pohjoismaiden, Venäjän ja Viron johtavia liha- ja ruoka-alan yrityksiä. Olemme asiakkaidemme, henkilöstömme ja omistajiemme arvostama yli 110-vuotias yritys. Yrityksemme uusiutuminen ja kasvu perustuvat erinomaiseen kaupalliseen osaamiseen, tehokkaaseen toimintaan ja yhtenäiseen, kestävää menestystä arvostavaan toimintatapaan.

Päätuotteemme, Hyvä Ruoka, tuottaa paremman mielen ja kestävää arvoa kaikille sidosryhmillemme. Hyvä ruokamme on vastuullisesti ja eettisesti tuotettua, ravitsevaa ja turvallista. Liikevaihtomme vuonna 2016 oli noin 1,35 miljardia euroa ja palveluksemme oli noin 4 315 liha- ja ruoka-alan osaajaa Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa, Venäjällä ja Virossa. Atria Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä vuodesta 1994 lähtien.

Lisätietoja:
www.atria.fi
www.kokkaamo.fi
www.atriablogi.fi
www.atria.com

Avainsanat