Atrian kesän uutuudet grilliin tirisemään!

Tänä kesänä grillit täytetään upeilla uutuuksilla ja tutuilla suosikeilla. Hulppea valikoima lihoja ja lisukkeita nostaa veden jokaisen suomalaisen kielelle. Ensi kesän maustamistrendejä on savustaminen. Savustettuja uutuuksia on niin lihoissa kuin myös makkaroissa.

Tässä esittelyssä muutamia kesän uutuuksista. Kaikki uutuudet julkaistaan Atrian verkkosivuilta www.atria.fi/tuotteet. Uutuudet saatavilla kaupoissa toukokuun alussa.

Hyvä grilliruoka – parempi mieli.

Mehukkaat uutuuspihvit viljaporsaasta

Atria Perhetilan Viljaporsaan Pintasavustettu Kasleripihvi 480 g

Lihapitoisuus: 96 %
Alkuperä: Suomi, jäljitettävissä Atria Perhetilalle saakka
Antibioottivapaa

Aidolla luonnollisella leppäsavulla pintasavustettu kasleripihvi on marinoimatonta maukasta possua. Pakkaus sisältää kolme raakaa reilunkokoista kasleripihviä.

Atria Viljaporsaan Big and Juicy 670 g

Lihapitoisuus: 83 %
Alkuperä: Suomi

Huippumehevät uutuuspihvit ovat rentoja ja trendikkäitä fileepihvejä. Ne on pintamaustettu paprikalla, tomaatilla, valkosipulilla ja chilillä. Pakkaus sisältää kolme paksun mehevää pihviä. Reilua kotiruokaa!

Antibioottivapaa kana grillikauden hitti

Atrian Perhetilan Balsamico Kanan Fileesiivut 490 g

Alkuperä: Suomi, jäljitettävissä Atria Perhetilalle saakka
Lihapitoisuus: 77 %
Antibioottivapaa, suomalaisella kauralla ruokittu

Kirkasmarinoituja, pitkittäin leikattuja ja reilunkokoisia kananfileesiivuja, joissa on maku aidosta balsamiviinietikasta. Fileesiivut soveltuvat erinomaisesti grillaukseen, salaattiin tai vartaisiin. Tämä laadukas filee kelpaa vaativallekin kokkaajalle.

Atria Perhetilan Korean Gochujang Kanan Gourmet Fileeleike 450 g

Alkuperä: Suomi, jäljitettävissä Atria Perhetilalle saakka
Lihapitoisuus: 86 %
Antibioottivapaa, suomalaisella kauralla ruokittu

Näyttävästi pintamaustettu fileeleike, jonka mausteina on käytetty Korea-henkisesti chiliä, soijaa ja inkivääriä. Tuote on lisäaineeton. Pakkaus sisältää viisi pihviä.

Uudistettu Wilhelm A-luokan lihansyöjille

Nuorekkaaksi uudistettu Wilhelm on suunnattu A-luokan lihansyöjille. Wilhelm-sarjaan otettu mukaan nyt ensimmäistä kertaa myös kypsää lihaa. 

Atria Wilhelm Karamellisoitu Grillipekoni 280 g

Alkuperä:
Suomi

Fariinisokerilla glaseeratut paksut pekonisiivut soveltuvat loistavasti grillaukseen. Wilhelmi-pekonin suolaisen makea makukombo on koukuttavan herkullinen.

Savustetut raakamakkarat kesän huippu-uutuus

Raakamakkarat kasvattavat suosiotaan, sillä ne ovat herkullisen maun lisäksi helppoja grillata ja mukavia käsitellä. Savustaminen pidentää raakamakkaroiden säilyvyyttä.

Atria Artesaani Lämminsavustettu Raakamakkara 240 g

Alkuperä: Suomi
Lihapitoisuus: 81 %

Herkullinen raakamakkara on lämminsavustettu leppäsavulla, joka antaa herkullisen maun ja kauniin pintavärin.

Atria Artesaani Gouda Lämminsavustettu Raakamakkara 240 g

Alkuperä: Suomi
Lihapitoisuus: 78 %

Tämä leppäsavulla lämminsavustettu raakamakkara on maustettu kotimaisella goudajuustolla (goudaa 6 %).

Kätevät kesäeväät: Take, Eat, Easy!

Atria Kanan Minifileet 200 g

Alkuperä: Suomi
Lihapitoisuus: 94 %

Kanan minifileet ovat kevyesti paneroituja, suolalla ja pippurilla maustettuja fileepaloja. Minifileistä saa mutkatonta piknikevästä, ja ne ovat myös kiireisen kotikokin kaveri. Rentoon naposteluun ja helppoon ruoanlaittoon.

Atria Eat & Go Kana-spelttisalaatti 250 g

Alkuperä: Suomi

Raikas salaattiuutuus täyttää vatsan tehokkaasti. Tässä ruokaisassa ateriasalaatissa spelttivehnää, lehtikaalia, porkkanaa, kikherneitä ja ras-el-hanout-maustettuja kanalastuja. Se sisältää proteiinia 50 % ja kuitua 40 % viitteellisestä päiväsaannista. Kätevässä pakkauksessa on mukana haarukka.

Lisätietoja

  • Kuva- ja aineistopyynnöt: tiedottaja Marja Latvatalo, puh. 0400 777 874, marja.latvatalo@atria.com

Olemme päivittäneet verkko- ja mobiilipalveluidemme tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen ("GDPR") vaatimuksia. Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme verkko- ja mobiilipalveluidemme käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta. Lue lisää.

Ok