Tiedotteet

Pieni teko - Hyvä mieli: Atrialaiset kutoivat 100 paria vauvasukkia

21.4.2017 14:29
Pieni teko - Hyvä mieli: Atrialaiset kutoivat 100 paria vauvasukkia

Atrialaiset käsityöihmiset kokosivat voimansa ja lähtivät mukaan valtakunnalliseen projektiin Sukat kaikille 2017 syntyville vauvoille. Kevään aikana he ovat urakoineet 100 sinivalkoista vauvasukkaa kunnianosoituksena 100-vuotiaalle Suomelle. Atria kustansi sukkien langat.

Sukat luovutettiin tänään Seinäjoen keskussairaallaan synnytysosastolle, jossa ne otettiin kiitollisena vastaan. "Meillä syntyy vajaa 2 000 vauvaa joka vuosi, joten tämä on iloinen lahja perheille", kertoo osastonhoitaja Leea Porthan.


Atria on Pohjoismaiden, Venäjän ja Viron johtavia liha- ja ruoka-alan yrityksiä. Olemme asiakkaidemme, henkilöstömme ja omistajiemme arvostama yli 110-vuotias yritys. Yrityksemme uusiutuminen ja kasvu perustuvat erinomaiseen kaupalliseen osaamiseen, tehokkaaseen toimintaan ja yhtenäiseen, kestävää menestystä arvostavaan toimintatapaan.

Päätuotteemme, Hyvä Ruoka, tuottaa paremman mielen ja kestävää arvoa kaikille sidosryhmillemme. Hyvä ruokamme on vastuullisesti ja eettisesti tuotettua, ravitsevaa ja turvallista. Liikevaihtomme vuonna 2016 oli noin 1,35 miljardia euroa ja palveluksemme oli noin 4 315 liha- ja ruoka-alan osaajaa Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa, Venäjällä ja Virossa. Atria Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä vuodesta 1994 lähtien.

Lisätietoja:
www.atria.fi
www.kokkaamo.fi
www.atriablogi.fi
www.atria.com

Avainsanat