Valmistautuminen syksyyn ja juhlavuoden huipennukseen starttaa nyt!

Atria astuu syksyyn vahvoilla uutuuksilla. Tähtiroolissa on uutta ja uudistunutta: tilajäljitettävät takuumureat lihat, perinteiset paistit, antibioottivapaat kanat, Gastro-makkarat, naposteltavat leikkeleet ja raikastuneet salaatit. Sadonkorjuusta satavuotisjuhlaan, halloweenista isänpäivään. Myynnillisesti menestyksekäs ja monipuolinen loppuvuosi rakentuu ruokajuhlien ympärille. Toki me Atrialla panostamme myös hetkessä herkulliseen arkeen! Puhdasta kotiruokaa perheiltä perheille.

Tiedustele kauppiaaltasi, mikäli tuotteita ei myymälässäni ole saatavilla!

Atria-tuotetietoa ja reseptejä löydät www.atria.fi-sivustolta

Antibioottivapaa

Takuulla hyvää, takuumureaa

Atria Takuumurea Naturell Naudan Ulkofileepihvi  n. 360 g

Suomalaista laatulihaa, Naturell. Päälle suolaa, pippuria tai yrttejä maun mukaan. Kypsyy meheväksi pannulla tai grillissä. Uudistunut pakkaus.

- Maustaminen on makuasia, takuumurea on periaate.

Perhetilan possua suomalaisiin koteihin

Atria Perhetilan Viljaporsaan Ohut Naturell Fileepihvi 240 g
Vähärasvaista ja mureaa possua sopivan ohueksi viipaloituna. Kaksi viljaporsaan ohueksi nuijittua pihviä 120 g. Laadukasta suomalaista porsaanlihaa Atrian Perhetiloilta. Paistetaan tai grillataan kypsäksi, viimeistellään suolalla ja pippurilla. Uudistunut pakkaus.

Ei mitään turhaa kotkotusta!

Atria Perhetilan Kanan Lehtipihvi 300 gA
Alkuperä: Kasvatettu ilman antibiootteja, Suomessa

Maailman puhtainta kanaa naturellien ystävälle. Kolme ohueksi leikattua ja litistettyä kanan fileetä. Ratkaisu vaativaankin makuun ja kiireiseen arkeen; markkinoiden nopeimmin valmistuva kanapihvi.  Ravintoloiden klassikko valmistuu kotona kahdessa minuutissa. Helppoa herkuttelua etenkin lapsiperheiden ja pariskuntien ruokapöytään.

Atria Perhetilan Ginger-sesame Kanan Kokonainen Siipi 1 kg
Alkuperä: Kasvatettu ilman antibiootteja, Suomessa

Trendikäs korealainen makuelämys isommallekin seurueelle. Kokonaiset marinoidut siivet maistuvat sellaisenaan tai lisukkeiden kanssa. Koukuttava fariinisokerin ja inkiväärin maku. Kilon pakkauksessa  runsaasti naposteltavaa illanistujaisiin. Vaihtelua rentoon syömiseen nuorille pareille ja perheille, joissa teini-ikäisiä lapsia. Kotimaiselta Perhetilalta.

Atria Perhetilan Ohuen Ohut Paahdettu Kanafilee 150 g
Alkuperä: Kasvatettu ilman antibiootteja, Suomessa

Kokolihaleikkeestä aidolla liekillä paahdettu leikkeleuutuus. Puhtaita makuja leivän päälle suomalaiselta Perhetilalta. Lihapitoisuus 90 %. Runsasproteiininen, laktoositon, gluteeniton. Ei natriumglutamaattia.

Perinteitä arvostavalle, rennolle kotikokille

Atria Bravuuri Karjalanpaisti n. 900 g, paistopakkaus
Uutuus Bravuuri on uunivalmis karjalanpaisti paistopakkauksessa. Sisältää 400 g lihaa ja 300 g kasviksia, valmiiksi maustettu. Kypsennetään uunissa omassa pakkauksessaan noin kaksi tuntia. Herkullisen ruokahetken ainekset 3 – 4 hengelle. 

Yhden hengen mikroateriat vahvassa nosteessa

Atria Gastropub Mallaspossu 340 g
Premium ja lihaisa vaihtoehto arjen herkutteluun. Mureaksi haudutettua possua, maalaiskastiketta ja säräjuureksia. Reilusti lihaista, rennosti herkullista. Sisältää runsaasti proteiinia. Laktoositon. Ei natriumglutamaattia.

– Helppoa herkuttelua, valmista kolmessa minuutissa!

Perunasta ja punajuuresta on moneksi

Atria GASTRO Perunamakkara 250 g
Uutuudessa on kotimainen peruna ja herkullinen, lihaisa makkara samassa paketissa! Päivällä ruokalistalle, illalla vaikka naposteltavaksi. Lihaa 64 %, perunaa 30 %. Laktoositon, gluteeniton. Ei sisällä natriumglutamaattia.

Atria GASTRO Punajuurimakkara 250 g
Enemmän makua, näköä ja pureskeltavaa. Lihaa 66 %, punajuurta 25 %. Viisi värikästä pikkumakkaraa (50g) uusiin käyttötilanteisiin ja –tapoihin. Laktoositon, gluteeniton. Ei sisällä natriumglutamaattia.

Atria Punajuuriburgeri 130 g
Kasvispohjainen, laadukas ja maukas välipalapurtava. Kasvisgallerian laadukas ja mehevä pihvi sisältää 87 % aitoa punajuurta. Burgerit maistuvat kaikenikäisille, etenkin nuorisolle. Kätevä välipala myös kiireessä purtavaksi.

Atria Jogurttinen Sitruuna-tilli Perunasalaatti 350 g
Jogurtti raikastaa ja keventää perinteistä majoneesipohjaa. Tuoreita kasviksia ja kotimaista aitoa turkkilaista jogurttia. Rasvaa vain 9 %. Uusi tukeva ja laadukas rasia on tuotekohtaisesti etiketöity. Helppo, herkullinen ja monipuolinen lisuke.

Vuolun suosio ylitti kaikki odotukset – voittokulkua jatkaa sarjan uusin tulokas

Atria Vuolu Härkä 150 g
Kokolihasta ”vuoltuja” mehukkaita suupaloja monipuoliseen ruoanlaittoon. Kypsää lihaa leivälle, salaattiin ja naposteltaviin herkkuhetkiin. Kohderyhmänä erityisesti laatua arvostavat kaupunkilaiset ja herkuttelijat, jotka ohuemman vaihtoehdon sijasta välillä haluavat jykevämpää makua ja purutuntumaa. Monikäyttöinen vuolu monipuolistaa leikkeleiden käyttöä!

Lisätietoja

  • Kuva- ja aineistopyynnöt: tiedottaja Marja Latvatalo, puh. 0400 777 874, marja.latvatalo@atria.com