Tiedotteet

Atrian verkkokauppa tuo suomalaiset gourmet-lihat suomalaisten kotioville

15.5.2017 12:00
Atrian verkkokauppa tuo suomalaiset gourmet-lihat suomalaisten kotioville

Suomalainen elintarvikealan yritys Atria avaa tänään oman verkkokaupan. Verkossa toimivan lihakaupan tuotevalikoima koostuu laadukkaista premium-tason lihatuotteista. 100 % suomalaista alkuperää olevat laatutuotteet toimitetaan asiakkaiden kotiovelle suoraan Atrialta.

Ensimmäisten suomalaisten elintarvikeyritysten joukossa Atria avaa oman laatulihoihin keskittyneen verkkokaupan. Toukokuussa avattavan verkkokaupan valikoimissa on ruokaharrastajien himoitsemia premium-tason tuotteita, kuten luomu-naudan arvo-osia, osso buccoa, naudan poskea ja laadukkaimpia paisteja. Verkkokaupassa myytävät tuotteet ovat 100 % suomalaista Atria lihaa. Uusi verkkokauppa lupaa asiakkailleen toimituksia kolmena päivänä viikossa ja kylmäkuljetukset toteutetaan yhdessä Postin kanssa.

”Haluamme tehdä harvinaisempien ja laadukkaiden ruhonosien ostamisen helpoksi suomalaisille ruokaharrastajille. Samalla teemme asiakkaille tutuksi kattavaa laatulihojen valikoimaa. Verkkokaupan kautta ruoanvalmistuksesta kiinnostuneet kuluttajat saavat parhaimman liharaaka-aineen omaan keittiöön turvallisesti kotiin kuljetettuna”, kertoo Atrian markkinointijohtaja Sanna Päällysaho.

Verkkokauppa palvelee myös ammattilaisia

Ensimmäisessä vaiheessa jakelu keskittyy 250 postinumeroalueelle Pääkaupunkiseudulla, Tampereella, Turussa ja Seinäjoella. Kuluttaja-asiakkaiden lisäksi verkkokauppa palvelee myös ammattilaisia ja yrityksiä, kuten pienempiä ravintoloita ja pitopalveluita.

”Haluamme toimittaa ammattilaisille laadukkaan raaka-aineen ja kattavan laatulihojen valikoiman tarpeen mukaan toimitettuna. Uskomme tämän palvelevan etenkin pitopalveluita ja catering-yrityksiä, joilla tuotteiden tarve on satunnaista ja tilausmäärät vaihtelevat”, kertoo Sanna Päällysaho Atrialta.

Lihakauppa avautuu viikolla 20 osoitteessa www.lihakauppa.fi

Lisätiedot: Sanna Päällysaho, markkinointijohtaja, Atria Suomi Oy, p. 040 826 8588, sanna.paallysaho@atria.com


Atria on Pohjoismaiden, Venäjän ja Viron johtavia liha- ja ruoka-alan yrityksiä. Olemme asiakkaidemme, henkilöstömme ja omistajiemme arvostama yli 110-vuotias yritys. Yrityksemme uusiutuminen ja kasvu perustuvat erinomaiseen kaupalliseen osaamiseen, tehokkaaseen toimintaan ja yhtenäiseen, kestävää menestystä arvostavaan toimintatapaan.

Päätuotteemme, Hyvä Ruoka, tuottaa paremman mielen ja kestävää arvoa kaikille sidosryhmillemme. Hyvä ruokamme on vastuullisesti ja eettisesti tuotettua, ravitsevaa ja turvallista. Liikevaihtomme vuonna 2016 oli noin 1,35 miljardia euroa ja palveluksemme oli noin 4 315 liha- ja ruoka-alan osaajaa Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa, Venäjällä ja Virossa. Atria Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä vuodesta 1994 lähtien.

Lisätietoja:
www.atria.fi
www.kokkaamo.fi
www.atriablogi.fi
www.atria.com

Avainsanat