Tiedotteet

Atria myy Ruotsissa osakkeensa Sibylla-ketjun markkinointiyhtiöstä (Nordic Fast Food) Sibylla-franchising yrittäjille

1.12.2017 16:00
Atria myy Ruotsissa osakkeensa Sibylla-ketjun markkinointiyhtiöstä (Nordic Fast Food) Sibylla-franchising yrittäjille

Atria ja Sibylla-franchising yrittäjät uudistavat yhteistyösopimuksensa ja panostavat Sibylla-ketjun liiketoimintojen kehittämiseen Ruotsissa. Atria myy kaikki osakkeensa Sibylla-ketjun markkinointiyhtiöstä FIAB:lle, joka on Sibylla-franchising yrittäjiä edustava yhtiö. FIAB on kaupan jälkeen ainoa Sibylla-ketjun markkinointiyhtiön omistaja Ruotsissa. Atria omistaa jatkossakin oikeudet Sibylla-tuotemerkkiin ja Nordic Fast Foodin liiketoiminta perustuu lisenssisopimukseen Sibylla-tuotemerkin käytöstä. 

Sibylla-ketju on kehittynyt nopeasti viime vuosina ja vahvistanut asemaansa kuluttajien keskuudessa.

"Uusi yhteistyömalli mahdollistaa liiketoiminnan kehittämisen nopeammin. FIAB ottaa vastuun ravintolatoiminnasta ja sen kehittämisestä Ruotsissa. Atria keskittyy kehittämään tuotemerkkiä ja tuotteistusta. Atria toimittaa jatkossakin lihatuotteet Sibylla-asiakkaille,” sanoo Toni Nora Atria Conceptin johtaja.

Uusi yhteistyösopimus tulee voimaan 1. joulukuuta 2017. Yrityskaupalla ei ole merkittävää taloudellista vaikutusta Atrian liiketoimintaan.

Lisätietoja antaa: Toni Nora, Atria Conceptin johtaja, toni.nora@atria.com, +46 70-695 54 74


Atria on Pohjoismaiden, Venäjän ja Viron johtavia liha- ja ruoka-alan yrityksiä. Olemme asiakkaidemme, henkilöstömme ja omistajiemme arvostama yli 110-vuotias yritys. Yrityksemme uusiutuminen ja kasvu perustuvat erinomaiseen kaupalliseen osaamiseen, tehokkaaseen toimintaan ja yhtenäiseen, kestävää menestystä arvostavaan toimintatapaan.

Päätuotteemme, Hyvä Ruoka, tuottaa paremman mielen ja kestävää arvoa kaikille sidosryhmillemme. Hyvä ruokamme on vastuullisesti ja eettisesti tuotettua, ravitsevaa ja turvallista. Liikevaihtomme vuonna 2016 oli noin 1,35 miljardia euroa ja palveluksemme oli noin 4 315 liha- ja ruoka-alan osaajaa Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa, Venäjällä ja Virossa. Atria Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä vuodesta 1994 lähtien.

Lisätietoja:
www.atria.fi
www.kokkaamo.fi
www.atriablogi.fi
www.atria.com

Avainsanat