Ensi kesän Jyväbroiler-uutuudet keventävät kesäisen ruokapöydän valikoimaa. Isojen pihvien ja makkaroiden lisäksi yhä useampi haluaa grillata broileria. Nyt Jyväbroileria myös grillimakkarana laatua, terveellisyyttä ja kotimaisuutta arvostavalle kotikokille.
Uutuudet kaupoissa toukokuun alussa.
Kevyesti parasta grillattavaa
Jyväbroiler-grillimakkarat ovat todellinen vaihtoehto perinteisille grillimakkaroille, sillä ne on valmistettu suomalaisesta broilerista. Raaka-aineena on käytetty laadukasta käsinleikattua reisipaistia. Grillimakkaran luonnonkuori on aitoa napsahtavaa lampaansuolta. 200 gramman pakkaus sisältää kolme Jyväbroiler-grillimakkaraa. Uutuusmakuina ovat feta-pinaatti ja paahdettu sipuli.
Jyväbroiler 200g Feta-Pinaatti grillimakkara sisältää aitoa fetaa 6 %. Tämän herkullisen juustoisen grillimakkaran lihapitoisuus on 79 %.
Arjen parempaan ruuanlaittoon ja viikonlopun herkutteluun
Jyväbroiler Naturelli Broilerin Reisileike Luuton 550 g on hyvin grillaukseen soveltuva, nopeammin kypsyvä reisileike. Sen nahka takaa rapeuden ja mehukkuuden. Naturelli reisileike mahdollistaa mausteiden monipuolisemman käytön. Pakkaus sisältää 5–6 kpl leikkeitä, jotka on aseteltu rasiaan käsin.
Kevyempi vaihtoehto perinteiselle pekonille
Jyväbroiler Broileripekoni 120 g on lihaisa, mutta silti kevyempi vaihtoehto perinteiselle pekonille. Rasvaa siinä on vain 11 %. Broileripekoni valmistetaan suomalaisesta käsinleikatusta broilerin reisipaistista. Se on ruokaisa lisä ruuanlaittoon ja antaa hyvää makua paistuen grillissä tai pannulla mehevän rapeaksi.