Tiedotteet

Atria parantaa toimintojensa kannattavuutta Atria Skandinaviassa

16.11.2016 14:00

Atria on päättänyt käynnistää Ruotsissa ja Tanskassa tehostamisohjelman, jonka tavoitteena on parantaa Atria Skandinavia -liiketoiminta-alueen kannattavuutta. Tehostamisohjelma koskee sekä toimihenkilötehtävissä että tuotannossa työskenteleviä henkilöitä. Ohjelman tavoitteena on yhteensä 25 henkilön vähennys. 

Tehostamisohjelman tavoitteena on saada aikaan 1,4 miljoonan euron vuosittaiset säästöt. Tehostamisohjelman läpiviennistä muodostuu noin 0,7 miljoonan euron kertaluonteinen kustannus. Säästöt toteutuvat vuoden 2017 alusta lähtien.

– Kannattavuutemme kehitys osoittaa, että kilpailu elintarvikealalla on kovaa. Tämä tarkoittaa sitä, että meidän pitää olla koko ajan kustannustehokkaita toiminnoissamme ja siten pystyä luomaan hyvät edellytykset kannattavalle toiminalle tulevaisuudessa, kertoo Atria Skandinavian toimitusjohtaja Tomas Back. 

Neuvottelut työmarkkinaosapuolten kanssa on käynnistetty.

Lisätietoja antaa Atria Skandinavian toimitusjohtaja Tomas Back puh. +46 70 3480005.


Atria Suomi on osa kasvavaa ja kansainvälistä elintarvikealan yritystä Atria Oyj:tä. Atria on yksi johtavista ruoka-alan yrityksistä Pohjoismaissa,Venäjällä ja Baltian alueella. Konsernin liikevaihto oli vuonna 2015 noin 1 340 miljoonaa euroa, ja sen palveluksessa on keskimäärin 4 270 henkilöä. Atria Suomen tuotantolaitokset sijaitsevat Nurmossa, Kuopiossa, Kauhajoella, Forssassa, Sahalahdella ja Jyväskylässä. Atrian juuret ulottuvat vuoteen 1903,jolloin perustettiin sen vanhin omistajaosuuskunta. Atria Oyj:n osakkeet listataan Nasdaq Helsinki Oy:ssä.

Lisätietoja:
www.atria.fi
www.kokkaamo.fi
www.atriablogi.fi
www.atria.com

Avainsanat